Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hátulról szeretik a legjobban?
Mert úgy lehet a hajadba kapaszkodni,illetve úgy a legjobb ;)
32F
Én meg azt vettem észre, hogy a nők azok, akik hátulról szeretik valamiért a legjobban. De tényleg, a csajok többsége ilyen volt.
Az én kedvencem a misszionárius.
25/F
Én például úgy nem szeretem, mert hamarabb elmegyek.
Ha a nő lovagol az sokkal jobb előröl is meg ha háttal lovagol...41F
Nálam van 3 póz ami egyforma a szememben. Már olyan értelemben, hogy mennyire szeretem. Szóval nem lehet azt mondani, hogy jobban szeretném, mind a kettő mást jelent, egy másik szakaszát egy aktusnak.
Viszont az érdekes, hogy most azt írta az egyik válaszoló, hogy gyorsabban elmegy. Már nem egy ismerősöm mondta ugyan ezt. Nekem pedig akármilyen izgató, illetve a legjobb szó rá, hogy felajz, egyáltalán nem megyek el tőle gyorsabban, sőt. Én talán misszionárius alatt megyennék el a legygyorsabban, de abban a pózban tudom a legkönnyebben visszatartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!