Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hátulról szeretik a legjobban?
Figyelt kérdés
20N2018. nov. 20. 18:34
11/14 Diavolino44 válasza:
En a lovaglot szeretem mert akor bele tudok nezni a csaj szemebe. Vagy csak siman vandorol a tekintetem. Amugy szerintem is a csajok szeretik ezt a pozt jobban.
12/14 anonim válasza:
Én a változatosságot szeretem. A kutyapóznak is megvan az előnye: Látom a szép csípőjét, derekát, na meg a popsit. Nagyon szép látvány. Kényelmes is, és meg tudom simogatni a lány oldalát, hátát.
13/14 anonim válasza:
Hosszú, lobogó haj, széles csípő, derék. Olyan jó megfogni. A gyönyörű popsijával ahogy bepucsít, mintha kiáltana, hogy toljam meg hátulról. :) Tükör előtt szeretkezve még egymást is látjuk, hogy összemosolyogjunk. ;) 25F
14/14 anonim válasza:
Hát az hogy akkor lehet látni a gyönyörű popsitok:D. Pakolni Szép ahogy ring a testetek de én szemből is szeretem. Mikor hogy. 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!