Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Testápolás, szexuális élet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testápolás, szexuális élet, hogy fér össze a kettő?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, nincs tapasztalatom, de elgondolkodtam. Mivel a nők többsége ápolja valamivel a bőrét ( jó esetben), legyen az testápoló, testolaj, vagy bármi, így ami a bőrre kerül és beszívódik, annak bizony sz@r íze van, ha nyalogatjàk. Persze az illata finom.

Ha egy nő este( vagy akármikor), fürdés után testápolót hasznàl, majd összebújik a szerelmével, aki mondjuk a nyelvével is játszik a nő testén, akkor érezni fogja azt a sz@r ízt.

Ezt hogy lehet elkerülni?

Mert hiába szívódik be, ha megnyalod, érzed.

Nekem szerencsére nincs is száraz bőröm, hidratàlt, puha bababőröm van, de ápolni akkor is kell a bőrt, ha épp nem száraz....

Nálatok hogy van ez összhangba hozva?

2019. ápr. 14. 21:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Testnyalogatás nélkül is lehet szeretkezni.

Mi esetünkben, ha órák teltek el a fürdés és a szeretkezés közt, nem állt fönn a rossz íz problémája, ha pedig tudom, hogy összebújunk fürdés után, akkor aznap kihagyom a testápolót.

2019. ápr. 15. 00:55
 12/18 A kérdező kommentje:

ja értem,a mellbimbóidra és melleidre csak puszikat ad.A nyakadat sem érinti a nyelve. Szuper lehet az a szex.

De amúgy egy fél válasz legalább már van.Köszi.

Szóval vagy testápolás, vagy szex.

Hááááát.

Kérdés lezárva.

2019. ápr. 15. 01:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Én soha az életben nem használtam testápolót...
2019. ápr. 15. 03:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Kacsazsír apuskám, kacsazsír!
2019. ápr. 15. 04:09
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Ekkora hülyét :D
2019. ápr. 15. 05:15
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

A spontán szex és a testápolás intenzív formája, olyan módon, ahogyan te szeretnéd, nem működnek együtt. Szerencsére az élet ennél egyszerűbb. Nincs feltétlenül zuhanyozás szex előtt, van, hogy csak egymásnak esünk, és olyankor elkerüljük azokat a dolgokat, amelyek kínosak lehetnek. Használd a kencéket reggel, indulás előtt, amikor nincs valószínűsége az összebújásnak. Amikor pedig sejted, hogy lesz valami, ne használd. Amúgy pedig, ha véletlenül mégis éppen frissen be leszel kenve, amikor a barátod rád vágyik, akkor majd megérezvén a keserű ízt nevetni fog, és azt fogja mondani, hogy a tiszta bőröd ízét jobban szereti. Ha be van indulva, még ennyit se fog mondani, nem fogja érdekelni, és ha mondja, még mindig elmehetsz zuhanyozni: két perc az egész.

Kicsit csodálkozom, hogy ez magadtól nem jutott eszedbe...

2019. ápr. 15. 07:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Testapolozza a boret akkor, amikor az utjaitok szetvalnak. Pl munka, szulo latogatas, csalad, stb. Ha minden nap egyutt vagytok, akkor szinte lehetetlen megmondani mikor estek egymasnak elorelathatoan. En sem szeretem a test apolo izet, bar nem veszes.
2019. ápr. 17. 00:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek a jó váéasz hogy nincs jó váéasz. Mindenkicel kötekedik mint egy unatkozó cserepes virág az ablakban.

" Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert."

2019. ápr. 17. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!