Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mond el a történeted. Miért lettél prostituált?
Félreértés ne essék! Én nem ítélkezni akarok! Azoknak a trolloknak üzenném, akik csak trollkodni akarlak: Ez a kérdés nem arról szól, hogy kigúnyoljuk azokat a lányokat/fiúkat akik ezzel foglalkoznak.
Engem maga az élet helyzet érdekel. A helyzet ami végül oda vezetett, hogy ezzel foglalkozol.
És biztosan jönnek majd a sablonos válaszok. Hogy a könnyű pénz bnla bla. De ilyen egyszerű választ csak azok írnak akiknek fogalmuk sincs miről beszélnek. Ennél azért bonyolultabb a történet. Ezért azt szeretném, ha valóban olyanok válaszolnának akik tudják miről beszélnek. Mert ezzel foglalkoztak/foglalkoznak. Vagy ismernek olyat akik ezt csinálták/csinálják….
És persze azt is megértem ha csak priviben akarsz beszélni erről.
én egyszer jártam egy prostituálttal
azért lett prosti, mert érettségi után kivágták otthonról az anyjáék, és kellett a pénz
Nagyon jó a kérdés, ez engem is érdekelne!
Egyszer voltam egy ilyen lánynál és ő is anyagi okokat említett, és rossz otthoni szociális körülményeket. Azt viszont nem tudta mivel tudna később foglalkozni, mert ugye innen mégsem mehet nyugdíjba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!