Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfinak csak prostituáltak jutnak?
Hát az utolsó hogy 30 évesen is ágyásékkal élsz. Nem éppen imponáló
Valahogy nekem se lenne nálad kufircólni miközben a szomszéd szobában ott a mama meg a papa...
Nem azt mondom h legyen saját házad lakásod.
De minimum annyi hogy egyedül élj vagy lakótársakkal albérletben. Egy lakótárs kevésbbé zavaró mint a leendő anyós vagy após...
N
IGEN!
Ne haragudj meg érte, hogy ezt mondom, de 30 évesen izmosan és jól kinézően max biodíszletnek kellhetsz egy plázacica mellé. Ilyen "muti pasi"-nak, de semmi komolyabbra. Ha nincs jogsid, akkor kocsid sincs. Ha a szüleiddel élsz akkor lakásod sincs. A nők az anyagiakra mennek. Olyan pasit keresnek aki annyit keres, hogy tudja finanszírozni a dolgaikat. Plázázás, shoppingolás, fitness, kozmi, szoli, műköröm. tolj egy kocsit a segge alá - de nem akármilyet! Dolgozni nem hajlandó, főzni nem tudnak - erre ott vannak a szüleid ugyan, de minden valamire való elit nő zsigerből gyűlöli az anyósát ... nem kell tenni érte, ez egy ilyen kötelező dolog, mint a Kim Il Sen poszter egy Észak Koreai lakásban. Emellett szükségük van a szabadságukra is. Jah és szex nincs, úgyhogy .... tényleg a prostik maradnak. De hidd el, jobb is. Ott 12-15-20 ezerből van egy óra garantált szex. Ott puszta kézzel megfogják a farkad és ha kell le is szopnak. Ott RÓLAD is szól a dolog!!! EZ AZ ÉLET!!!!!!!!!
30 évesen már önálló életet kellene élned. Persze vannak azok a nagyon ritka esetek, amikor jogosnak gondolom (pl súlyos beteg szülők, egyke gyerekként vigyázol rájuk, mert senki másra nem számíthatnak), de szerintem ilyen 1000-ből 1-szer ha van.
De a nagytöbbség a kényelem és a lustaság miatt él még ennyi idősen a szüleivel. Nekem nem anyuci pici fia kell, hiába izmos. Én nem az anyja akarok lenni, hanem a társa. Úgyhogy nem, számomra a legtöbbször kizáró ok a szülőknél élés.
27N
Azt értsd meg, hogy a nők, anyagi biztonságra (is) vágynak, és a szülők nyugdíja az nem az. Amíg nem vagy önellátó, addig hogy gondoskodnál egy barátnőről/feleségről is? Ez itt a probléma.
De mondom, ha szüleid betegség miatt állandó felügyeletet igényelnek és azért laksz velük, azt megértem. De szinte biztos, hogy nem emiatt. Jól sejtem?
#5 voltam
Jaj már megint te? :D Ugyan az a kérdés csak újra és újra...
Most már hazudsz is? Nem vagy te se izmos, se jóképű... csak egy 30 éves mamahottellakó szűz lúzer.
Előbb az alapokat hozd rendbe a fejedben, mert így sehová sem jutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!