Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testápolás, szexuális élet, hogy fér össze a kettő?
Szűz vagyok, nincs tapasztalatom, de elgondolkodtam. Mivel a nők többsége ápolja valamivel a bőrét ( jó esetben), legyen az testápoló, testolaj, vagy bármi, így ami a bőrre kerül és beszívódik, annak bizony sz@r íze van, ha nyalogatjàk. Persze az illata finom.
Ha egy nő este( vagy akármikor), fürdés után testápolót hasznàl, majd összebújik a szerelmével, aki mondjuk a nyelvével is játszik a nő testén, akkor érezni fogja azt a sz@r ízt.
Ezt hogy lehet elkerülni?
Mert hiába szívódik be, ha megnyalod, érzed.
Nekem szerencsére nincs is száraz bőröm, hidratàlt, puha bababőröm van, de ápolni akkor is kell a bőrt, ha épp nem száraz....
Nálatok hogy van ez összhangba hozva?
aha... persze... elég sok mindenre nem gondoltok......
1.) mi van akkor, amikor nincs testápoló fürdés utàn, mert szex lesz.. majd letusol szex után is és jöhet a testápoló, mert azt hiszi, nem lesz több szex... majd az éjszaka közepén valamelyik arra ébred, hogy megkívánja a párját.. és akkor megint szex lesz, cicukák... na akkor mi van?..
2. ) És ugyanilyen spontán esetek vannak napközben is. Pl a nő reggel leápolja magát, mondjuk szombat reggel. Majd eltelik 2 óra és a szerelmével spontán egymásnak esnek. Ott lesz a testápoló íz. Nos? .....
A szex ugyanis a legtöbb esetben nem programozott, esti fürdés utáni program....
A kérdésemre nem kaptam vàlaszt.
3: nyilván azokhoz szól a kérdés, akik ápolják a bőrüket.
Nekem sem kellene,mert hidratált a bőröm, de például a zsíros arcbőr sem igényel alapból hidratálást, de attól még kell ápolni azt is.
Sigyelj csak cicuka!
A szüzike kis életed más mint a valóság. Ha így túlkombinálsz mindent,akkor sokáig szűz is maradsz.
Ha meg vitatkozni akarsz mert nem tetszik egy válasz. Akkor inkább masztizz mert azt legalább élvezni is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!