Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Testápolás, szexuális élet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testápolás, szexuális élet, hogy fér össze a kettő?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, nincs tapasztalatom, de elgondolkodtam. Mivel a nők többsége ápolja valamivel a bőrét ( jó esetben), legyen az testápoló, testolaj, vagy bármi, így ami a bőrre kerül és beszívódik, annak bizony sz@r íze van, ha nyalogatjàk. Persze az illata finom.

Ha egy nő este( vagy akármikor), fürdés után testápolót hasznàl, majd összebújik a szerelmével, aki mondjuk a nyelvével is játszik a nő testén, akkor érezni fogja azt a sz@r ízt.

Ezt hogy lehet elkerülni?

Mert hiába szívódik be, ha megnyalod, érzed.

Nekem szerencsére nincs is száraz bőröm, hidratàlt, puha bababőröm van, de ápolni akkor is kell a bőrt, ha épp nem száraz....

Nálatok hogy van ez összhangba hozva?

2019. ápr. 14. 21:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Fürdés után amikor rggyüttlét lesz,akkor általában nincs testápoló használat. Mert utána újból le kell fürödni.
2019. ápr. 14. 21:56
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Szed után úgyis fürdés lesz elég utána testápolozni :)
2019. ápr. 14. 22:10
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Hát én csak hetente egyszer testápolózok, szóval azért nem lenne sűrű eset ez.
2019. ápr. 14. 22:14
 4/18 A kérdező kommentje:

aha... persze... elég sok mindenre nem gondoltok......

1.) mi van akkor, amikor nincs testápoló fürdés utàn, mert szex lesz.. majd letusol szex után is és jöhet a testápoló, mert azt hiszi, nem lesz több szex... majd az éjszaka közepén valamelyik arra ébred, hogy megkívánja a párját.. és akkor megint szex lesz, cicukák... na akkor mi van?..

2. ) És ugyanilyen spontán esetek vannak napközben is. Pl a nő reggel leápolja magát, mondjuk szombat reggel. Majd eltelik 2 óra és a szerelmével spontán egymásnak esnek. Ott lesz a testápoló íz. Nos? .....

A szex ugyanis a legtöbb esetben nem programozott, esti fürdés utáni program....

A kérdésemre nem kaptam vàlaszt.

2019. ápr. 14. 22:20
 5/18 A kérdező kommentje:
és normális ember nem rohan mindig zuhanyozni, mikor a párja közelít felé.
2019. ápr. 14. 22:22
 6/18 A kérdező kommentje:

3: nyilván azokhoz szól a kérdés, akik ápolják a bőrüket.

Nekem sem kellene,mert hidratált a bőröm, de például a zsíros arcbőr sem igényel alapból hidratálást, de attól még kell ápolni azt is.

2019. ápr. 14. 22:26
 7/18 anonim ***** válasza:
77%

Sigyelj csak cicuka!

A szüzike kis életed más mint a valóság. Ha így túlkombinálsz mindent,akkor sokáig szűz is maradsz.

Ha meg vitatkozni akarsz mert nem tetszik egy válasz. Akkor inkább masztizz mert azt legalább élvezni is tudod.

2019. ápr. 14. 22:30
 8/18 A kérdező kommentje:
te is “ sigyelj” cicuka! Ez nem túlkombinálás, hanem egy reális kérdés.Én pedig nem vitatkozom, hanem reagálok a logikai hibás, sügér válaszokra. Aki nem képes logikai bukfenc nélkül leírni egy mondatot, azt nem lehet komolyan venni. Nem jött be, cica.
2019. ápr. 14. 22:38
 9/18 anonim ***** válasza:
63%
Én is ápolom a bőrömet 😅
2019. ápr. 14. 22:43
 10/18 A kérdező kommentje:
a kiírt kérdésre válaszoljon már valaki. köszi
2019. ápr. 14. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!