Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg egy férfinak, hogy szexelni szeretnék vele?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 21:32
1/7 anonim válasza:
Félreérthetetlenűl és ird vagy mond neki hogy szeretnél vele lenni majd kerdezz is rá hogy mit szól hozzá!
2/7 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Ez nagyon kiszolgáltatott helyzetet teremt. Közeledj felé, adj jeleket, de így nyíltan semmiképp.
3/7 anonim válasza:
Így elmondhatod vagy flörtbe csomagolva vagy kedveskedésbe, de készülj fel rá lélekben, hogy esetleg ő nem akar tőled semmit vagy többet ennél.
4/7 anonim válasza:
Ha kölcsönös a vágy akkor ne okozzon gondot! Nem élünk már a középkorban!
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy nem élünk a középkorban, csak olvass itt vissza néhány kommentet, hogy a férfiak miket gondolnak az ilyen nőkről. Megdönteném, de semmi többet. Meg ha már 1nél több pasival volt, akkor fúj, meg hasonlók. Persze az alkalmi szexpartner az kell, de ha valaki meg állandó társat keres, akkor már a szende szüzike kell. Micsoda képmutatás!
Én soha, de soha nem mondanék ilyet egy pasinak, hogy szívesen lefeküdnék vele, azért ahhoz a pasinak kéne kicsit megerőltetnie magát. Szerintem ne add olcsón magad, mert megalázó helyzetekbe kerülhetsz.
6/7 anonim válasza:
Hivd el filmet nézni, tudni fogja.
7/7 anonim válasza:
Kerdezd meg tole hogy dugnal? Mer en igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!