Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak annak a férfinak, akivel szeretnék tovább szexelni?
Ennyire hosszú neki, hogy szex közben is csak chaten tudjátok tartani a kapcsolatot?
Bármit, hívd át, aztán ha már ott van hátha eszébe jut.
"Nincs kedved átjönni filmet nézni?"
Majd akkor letepered
Komolyan mondom,sokan olyanok vagytok,mint az állatok..Bhasztok össze-vissza,kommunikáció meg nulla..Katasztrófa milyen világot élünk.
Idegenektől kérdezed meg,hogy hogyan dugasd továbbra is magad egy olyan emberrel,akiről semmit nem tudsz,gyakorlatilag,ehhez tényleg csak gratulálni tudok.
Remélem szaporodni nem óhajtasz még jó ideig.
De amúgy ezt nem neked kéne tudni? Eleve nem mindegy milyen a kapcsolatotok.
Pl. egész mást jelentenek és egész más embereknek ír az ember ilyeneket.
"Gyere át egy kis netflix and chillre"
"Imádom a társasjátékokat és a legutóbbi ágytornás alakításod után újra lennék veled egy csapatban;) "
"Egyedül csücsülök otthon de jobb lenne veled a közös ülés, ha szerencséd van a vége lehet akár közösülés :)"
"Vágyom rád, a bőrömön akarom érezni a bőröd. Azt akarom, hogy markolj a popsimba és közben súgd a fülembe, hogy mi mindent akarsz velem tenni."
"Egész nap csak a farkad járt a fejemben és már a gondolattól is lucskos vagyok. Gyere át most!"
Pasi vagyok, csak a miheztartás végett.
Fogsz egy pennat es pergament.
A kovetkezoket veted le tintaval:
Tisztelt Pocsos Odon!
Nagy elvezettel fogadtam ont minap a huvelyemben, s elvezettel tavoztam, ahogy eszre vettem , on is. Mindkettonk eleveze erdekeben
ezuton szeretnem on tajekoztani afelol, hogy tovabba is szivesen fogadom ont es tisztelt peniszet a barlangomban hetvegi kiruccanasokra.
Remelem, hamarost tiszteltet teszi nalam!
Varom mielobbi visszajelzeset!
Udvozlettel: Vag Inna
Pecset gyuru elo, viasz, galambbal elkuldod.
Vagy tul nyers??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!