Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha konkrétan megmondom egy férfinak, hogy szexelni szeretnék vele, az bennük milyen érzést kelt?
Mármint általában, ha egy nő csak úgy közli a pasival.
Tetszik a srác, tudom, hogy én is neki, meg van a vonzódás, de komoly kapcsolatnak nem lenne jövője. Nem lelombozó ez egy férfinak? Érdekes maradhat a nő ezek után, hogy nem kell érte küzdeni, mert gyakorlatilag felkínálom magam?
Szerintem nem gáz így, néma embernek anyja sem érti a szavát szerintem, és a játszmázásokat se szeretem.
26n
"Nem lelombozó ez egy férfinak? Érdekes maradhat a nő ezek után, hogy nem kell érte küzdeni, mert gyakorlatilag felkínálom magam?"
A nők tényleg ilyen hülyeségeket képzelegnek a férfiakról? :DD
Semmi ilyesmi.
Én személy szerint egyrészt örülnék, másrészt meg kicsit zavarban lennék.
Azt értékelem,hogy őszinte s direkt vagy,nem ilyen apró jelek meg mit tudom én mivel próbálod tudtára hozni a másik félnek a szándékod.
Viszont személy szerint én nem igazán örülnék egy ilyen ajánlatnak s a nő fügvényében élek a lehetőséggel vagy nem.
Persze ahogy a fenti válaszokból kiderült a többség értékeli s élne is a lehetőséggel. Minden ember más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!