Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnak ahhoz a nők, ha konkrétan szexuális igények szerint kezdenék el párt keresni?
Ha nekem durva igényem lenne, és nem tudnék meglenni nélküle, tuti így keresnék párt.
Nőként mondom
hajrá sokan csinálják a nők közül is
én pl BDSM fórumon ismerkedem és van ott elég sok nő is :)
mind2 nem tagjai közül csinálják ezt
Szerintem ez teljesen oké. Feltéve, hogy nem alpári módon kommunikálod le a dolgot.
Persze ebben benne van az is, hogy ennek tisztázása után még lefutsz pár kört, nem várod el, hogy a partner az első öt percben az ágyadba ugorjon.
19/L
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Nekem sem teljesen átlagosak az "igényeim" így célszerűbbnek láttam ilyen oldalakon keresni.
Egyébként azok a nők akik hozzám hasonló pasit keresnek, nyilván örülnek neki, és vannak is szép számmal ilyen oldalakon.
Továbbá szerintem azok a nők is boldogabbak lennének, akik amúgy "normális" szexre vágynak de a párjuk frusztráltan próbálja rájuk erőltetni a saját elfojtott ki nem élt fétisét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!