Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostinál mennyire engeded el magad?
Figyelt kérdés
Tehát pl. Mennyire érsz hozzá. Stb. Fogdosod e seggét mellét. Nyalogstod e stb. Én voltam egynél. Teljesen jó volt. De kb hozzá se értem. Egyszer megfogtam a mellét, meg a derekát lovagló pózban ennyi. Félénk voltam? Vagy nem szokás sza rrá tapizni a prostit mintha barátnő lenne?2019. ápr. 13. 21:50
2/7 anonim válasza:
Erre írják a leírásban mindig, hogy “szimpátia alapján”.
3/7 anonim válasza:
Engedi? Szimpátia? :D :D Nevetséges. Akkor enged az árból is? Ilyen erővel a szimpátiát is kelljen megfizetni, és ha nem vagyok szimpatikus, legyen olcsóbb.
4/7 anonim válasza:
Fogdosni szabad, csok nincs, ha budos, apolatlan a kuncsaft, utana hanyas.
5/7 anonim válasza:
mindent a szemnek, semmit a kéznek :D elég beszari voltál :)
6/7 anonim válasza:
A szexuális szolgáltatásba nem tartozik bele hogy az ügyfél simogassa a nő testét akár szex előtt akár közben ?
Ezt külön kérni kell, hogy megtehesse ?
7/7 anonim válasza:
Én elhivtam magamhoz, teljesen úgy kezeltem mintha már régóta ismerném vagy a barátnőm lenne. Megkérdeztem hogy szabad simogatni azt mondta persze, nem vagyok szégyenlős. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!