Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan prostinál, aki engedte, hogy beleélvezzetek?
Figyelt kérdés
Punciba vagy popsiba szeretnék elmenni. Mennyivel többet szoktak kérni érte?2018. aug. 26. 18:11
2/9 anonim válasza:
Hát ha én Pasi lennék olyan prostohoz nem is mennék aki engedi gumi nélkűl
3/9 anonim válasza:
Nem igazán találsz ilyet, maximum popsiba talán nagy ritkán vállalják
5/9 anonim válasza:
Nyilvánosába írjátok légyszi, hogy tudjam kikhez ne menjek sose
Majd elkaptok valamit és mehet a nyivákolás
6/9 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy ha találsz ilyet, az nemcsak neked engedi?
7/9 anonim válasza:
Olyanhoz én sem mennék. Prostinál az arcraélvezés a nyerő! :)
8/9 anonim válasza:
Voltam többször is. Punciba. +szeretem nézni amikor folyik ki belöle. Olyankor jön a második menet.
9/9 anonim válasza:
Beleélvezhetsz, de csak ha óvszerbe van bujtatva a répád...
Legalábbis 99%-uknál biztos így van. Ha ne adj isten, mégis találsz olyat, aki gumi nélkül engedi, inkább ne próbáld ki, mert 1. elkaphatsz valami halálos kórt 2. teherbe ejtheted, aztán tejelhetsz 20 éven át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!