Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arcra élvezés/lenyelés mennyibe kerülnek egy prostinál extraként?
Figyelt kérdés
2019. jan. 4. 20:37
2/11 A kérdező kommentje:
Jó, de akit kinéztem, az csak extraként szolgáltatja xd
2019. jan. 4. 20:43
3/11 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, mivel ez változó. De egyébként az extra alatt nem kell nagy összegre gondolni. Szerintem a legtöbb lánynál 3000 Forint/kérés. Legalábbis én akivel beszéltem, ő azt mondta, bár nem vettem igénybe a szolgáltatását.
6/11 Mjanos24 válasza:
Vannak akik nél alap árban is benne van!de vannak igenyesek prostik akik dubla pénzért vállalják arcra élvezést/lenyelést!ami nem sokk!ha jol nézki!és 2-3000ft megéri akkor!
8/11 anonim válasza:
60 éves vagyok.a nejemet megkérdeztem,ha leteszek egy ötöst,le is nyeli?
Szegény anyám,jó hogy már odaát van,mert csuklott volna...
10/11 anonim válasza:
Bazky, végre egy hús-vér nő közelébe jutsz, és akkor is a markodtól akarsz elélvezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!