Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik le szokták nyelni, nektek van az a spermamennyiség vagy erős spriccelés, ami már problémát okoz nyelésnél?
Utolag mar mit problemazzon ha a szjaba ment mar?
Elotte meg szinten felesleges.
egyszer arra kért a barátom, hogy engedjem a torkomra pont mielőtt élvezne
meg is tettem neki szólt én bekaptam tövig ... elkezdett a torkomra élvezni nekem pedig pont köhögnöm kellett közben
hát mondanom sem kellett az egész cucc az orromon folyt ki
ő meg elkezdett visítva röhögni rajtam >.> azt mondta úgy nézek ki mint egy mérges sárkány
na ez például problémát okozott
Én mindig lenyelem, de semmi utóhatást nem szoktam érezni. Egyszer volt, hogy a páromnak olyan sok spermája jött, hogy kb. csak két részletben tudtam lenyelni, az egy kicsit kellemetlen volt, mert valljuk be, az íze nem túl kellemes. Nem is szoktam sokáig tartani a számban, hogy ne érezzem az ízét, gyors felhigítom a nyálammal és úgy könnyen lecsúszik. De akkor kicsit öklendeztem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!