Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Arcra élvezés (spriccelés)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arcra élvezés (spriccelés) nem tudtam hogy ezzel meg lehet alázni egy nöt?

Figyelt kérdés
Pár napja olvastam hogy sok nö nem engedi meg hogy az arcára spricceljenek mert megalázó! Én teljesen le vagyok döbbenve akkor régebben én is megaláztam a barátnőm a tudtom ellenére?? És egyébként is milyen férfi az aki egy kapcsolatban és ezen belül szeretkezés közben megaláza a partnerét egyáltalán még ilyet??
2015. szept. 18. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
a volt csajaim is ezt mondták mind de ezt én se értettem hogy miért megalázó
2015. szept. 18. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az :)

17l

2015. szept. 18. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam én itt már azt is, hogy a kutyapóz megalázó. Akkor engem minden partnerem, minden alkalommal megalázott, ugyanis én imádom ezt a pózt.

Na, de a legszebb, tegnap megkaptam priviben, hogy engem a férfiak csak szexuális objektumként használnak, mert azt írtam egy kérdésre, hogy megtanultam a mélytorok technikát.

Viszont egy másik topikban meg közölték velem, hogy az egyáltalán nem megalázó, sőt mi több, jó nekem, ha egy idegen férfi a testemet markolássza a buszon.

Az a szomorú ebben, hogy nem dönthetem el én, hogy nekem mi a megalázó, és mi nem, mert mindig jön valaki, aki megmagyarázza, hogy mit kell éreznem, mert ha nem azt érzem, akkor beteg vagyok.

Egyezzünk ki abban, hogy vannak dolgok, amik az egyik embernek megalázóak, a másiknak meg nem.

2015. szept. 18. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem megalázó.
2015. szept. 18. 21:47
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

Én sem tudom meghatározni pontosan. Ez egy érzés. Ahogy irták. Van akinek az és van aki élvezi. Ezt tisztázzátok le elötte az aktuális lánnyal! De nem hiszem hogyha a lány nem szeretné azt annyira borzasztó lenne betartani. Sok pasi megsértödik ha a nő megujjazná. Oda-vissza vannak ezek a dolgok.

Én szivesen lenyelem. Mégis ha rá élvezne ugy érezném mintha leköpne vagy pofonvágna stb. Igaz van aki ezeket is élvezi. Szerintem morgás nélkül tartsuk tiszteletben egymást!

19/L

2015. szept. 18. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem mondanám megalázónak, inkább csak azt, hogy nekem nem fér bele. Ha akarok, akkor teszek fel arcpakolást, nem kell arcra élvezés. Szerintem undorító és kész.
2015. szept. 18. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha inkább kommunikálnátok a barátnőtökkel? :D
2015. szept. 18. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én például nem szeretem ha a számba élveznek, ezért az szoktam kérni, hogy mehet bárhová csak oda ne. Általában az arcomra, vagy a mellemre élvez a partnerem. Nincs benne semmi megalázó.
2015. szept. 18. 22:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére nekem ilyen bajom nincs nem is ez volt a kérdés hanem az hogy én még ilyet nem hallottam! Az én asszonyom akár hová megengedte megengedi ha arról van szó arc:arc,mell, has, fenék, láb, kéz, le is nyelte nyelné ha úgy van és szereti ezeket a dolgokat! De többnyire nincs rá igényem csak normál hagyományosszeretkezésre illetve lingam és joni masszázsal szoktuk egymást inkább el kényeztetni!
2015. szept. 19. 06:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem megalázó szerintem sem. Sőt, nekem kifejezetten tetszik, hogy egy pasi nem a mellemet, seggemet, hanem az arcomat akarja nézni végig, miközben elélvez.
2015. szept. 22. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!