Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik voltak már prostinál! Megérte elmenni?
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy változott-e utána valami, hanem arra, hogy mennyire éreztétek magatokat jól abban az egy órában.2018. szept. 3. 08:12
1/12 anonim válasza:
A kérdés nem jó szerintem. Most én a magam részéről nem éreztem magam jól, mert nem nekem való a dolog. De más meg simán jól érezte volna magát. Normális volt, szép volt, tiszta volt minden, papírjai is rendben voltak(orvosi). Én nem ilyen vagyok, nem az én világom, de végül is én tettem, szóval csak magamat hibáztathatom. Az orál amúgy nem volt olyan nagy szám, de még így is jobb volt mint amit nem hivatásosoktól kaptam.
3/12 anonim válasza:
Vegyes: valamelyikkel nagyon jó volt, de 1-2 kiábrándító. ha találsz egy olyat, amelyik kifacsar rendesen, akkor járj hozzá
5/12 anonim válasza:
A férjem azt mesélte,hogy Neki nem érte meg.Egy kicsit többet vàrt volna a nőtöl annàl,hogy lefeküdt,széttàrta a làbàt és benyàlazta a puncijàt,hogy "jól van,akkor dugjàl"....
6/12 anonim válasza:
Nem, a prostik buták, engem pedig az intelligencia hoz lázba. Aktus nélkül ott hagytam már az elején.
7/12 anonim válasza:
11# Elengedted a férjedet prostizni?
8/12 anonim válasza:
Tapasztalatoms szerint prostihoz nem, erotikus masszazsra(amelyik ert is hozza), oda erdemes elmenni.
9/12 anonim válasza:
Nem engedtem el.Mikor fiatalabb volt,akkor ment el.Akkor még nem ismertük egymást.Csak mesélte,hogy milyen volt.
Amúgy màr olyan szinten vagyok,hogyha akarna hàt menjen...
10/12 anonim válasza:
Megérte. Ha nem mentem volna még ma sem szexeltem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!