Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat elején tisztázni a helyzetet?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel kölcsönös a szimpátia, azonban csak szex kapcsolatot keres. Akik voltak hasonló helyzetben, meg beszéltetek előre hogy egy alkalom lesz vagy hosszabb?2019. ápr. 13. 20:23
1/5 anonim válasza:
Nem beszéltük meg előre h hány alkalmas lesz. Azt arra bíztuk ink h mennyire leszünk szexuálisan összhangban.
Csak annyit tisztáztunk h egyikönk sem akar komoly kapcsolatot a másiktól.
23L
2/5 anonim válasza:
Voltam több csajjal is szex kapcsolatban, de belém szerettek, és többet akartak.
3/5 anonim válasza:
Hol lehet ilyen nőt találni? :O
28F
5/5 anonim válasza:
Jobb ezt az elején tzsztazni szerintem.
Alkalmi kapcsolatnál csak akkor szoktam megkerdezni, ha nagyon bejön a pasi és jó volt vele, de szexkapcsolatnál inkább szeretem megbeszélni, hogy amég egymással lefekszünk, más ne legyen egyikőnknél se.
Bár épp utóbbi most egy pasinak nagyon nem tetszett..
N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!