Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as kövér kis farkú pasiként semmi esélyem a nőknél?
Le lehet fogyni,millióknak sikerült már. Persze nem olyan hozzáállással, mint az első válaszolónak van.
Ha 120 kg vagy,és mellé alacsony (ez nem tudjuk mit jelent,de gondolom 180 cm alatt) ,akkor nincs sok esélyed. Meg az életedet is megrövidíti,szóval érdemes fontolóra venni a diéta-mozgás kombót ,nem késő változtatni .
Én vékony és magas vagyok nincs barátnőm 31 vagyok de szerencsére nem vagyok szűz 28 évesen sikerült elvesztenem de azóta se szex se barátnő és nem roszképű se
Akkor én mit mondjak?
A kövérséget egyszerűen, kemény edzés nélkül is le tudod küzdeni és akkor máris egy kifogással kevesebb:
1. étkezz sokszor keveset és változatosan (a megszokotthoz képest közepes mennyiségű fehérje, kevés szénhidrát, sok rostos étel, magvak, sok zöldség és gyümölcs, sok sok tiszta víz, minimális zsír, hetente max egyszer cukor vagy édesség).
2. gyalogolj napi másfél órát, edzeni sem kell ahhoz, hogy lefogyj, elég csak mozogni, de abból csináld azt, amire evolúciós szempontból is optimalizálva vagy, ez a járás (ha nincsenek domborzati elemek, akkor kell az a másfél óra).
fenti módszerrel heti fél-egy kilót simán tudsz fogyni, csupán az étrend betartásával nem jön vissza fel.
3. miután lefogytál és izmok is kellenek, akkor újra egy kis étrend változás és gyalogolás helyett is másfajta mozgás kell (erre majd később visszatérünk)
Miután összejött a fogyás, már nem lehet több kifogásod a nők terén, ugyanis alacsony, kisfarkú pasiknak is van nőjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!