Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat vagy felejtés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat vagy felejtés?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kb. 4 hónapja megismerkedtem egy nálam 8 évvel idősebb pasival.Első pillanattól kezdve szinte szemmel látható volt köztünk a szexuális vonzalom.

Na most az azóta eltelt pár hónap elég hullámvasútszerű volt.Ő egyből úgy gondolta, hogy lefekszünk egymással, de én ezt tisztán visszautasítottam, merthogy elveim vannak.(csak kapcsolatban, valódi érzelmekkel szeretnék szexelni olyannal, aki szeret és megbecsül..)

Ennek ellenére tovább tartottuk írásban a kapcsolatot, majd kétszer találkoztunk is a lakásán.Egyszer sem volt szex, csak csókcsaták és együttalvás.Mindez azért, mert még mindig kiálltam az elveim mellett, és tartottam magam, bármennyire is nehéz volt.(Hát még neki..)

Pár napja ismét leültünk megbeszélni a dolgokat, és arra jutottunk, hogy sajnos nem egyeznek az igényeink, (nem akar velem játszani, és félt, hogy bennem kialakul valami, ő pedig jelenleg nem akar kapcsolatot) és jobban járunk, ha nem folytatjuk tovább ezt a valamit.

A beszélgetés végén pedig megjegyezte, hogy ha esetleg meggondolom magam, akkor tudom, hogy hol találom.

Na és most pár napja ezen kattogok.

Nem lettem belé én se szerelmes, sőt még csak nagyon nem is kötődök hozzá, mert egész jól megvagyok nélküle ennyi idő folyamatos beszélgetés után is.

Viszont egyre többet gondolok arra, hogy mennyire szívesen lefeküdnék vele.

Ha az elveimet el is engedem, így is van még pár érv, ami visszatart attól, hogy írjak neki.Legerősebb talán, hogy még szűz vagyok.(Simán megbíznék benne amúgy, de ez tényleg már ilyen büszkeség dolog, hogy megérdemli-e ő, hogy “neki adjam”.)

A másik, meg ha innentől mégis kialakulna egy szexkapcsolat köztünk, és emiatt rendszeresen találkoznánk, akkor lehet, hogy bennem komoly érzelmek tudnának fejlődésnek indulni, aminek hatalmas pofára esés lehetne a vége.

Szóval összességében tanácstalan vagyok, hogy most válasszam a komfort zónámon belüli biztos utat, és felejtsem el őt örökre.Vagy élvezzem ki az élet által nyújtotta minden lehetőséget, és igenis feküdjek le vele, aztán majd lesz, ami lesz.Ha más nem, egy jó sztori.

Nektek mi a véleményetek a szituról?

2019. ápr. 2. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám a helyedben főleg ha szűz vagy
2019. ápr. 2. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lennél szűz akkor azt mondanám h vágj bele. Élvezd az élet adta lehetősgeket, persze csak ha tudod kezelni és eltudod fogadni h ti csak szexkapcsolatban lennétek. Mert ha úgy kezdenél hozzá h te már alapból többet érzel iránta, és bízol benne h majd miattad megváltozik és a végén veled fog járni akkor ink ezt felejtsd el.

De mivel szűz vagy, én erősnek gondolnám azonnal egy ilyen kapcsolatba beleugrani. Mert az első férfihez az életedben vmilyen szinten úgyis kötődni fogsz, és jobb az az érzés h ha ezt a férfi is viszonozza és szeret, minthogy egy szexkapcsolatban beleugrani ahol lehet h csak egyszer fogsz a pasival szexelni és utána többet nem kellesz neki.

22L

2019. ápr. 2. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Aztán 50 évesen meg majd bánod az elveidet hogy 35 évesen is még szűz vagy.
2019. ápr. 2. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem semmiképpen ne egy ilyen férfinak add oda magadat,aki egyébként nem vállalna fel.

Párszor lefekszik veled,majd mikor megunt ki fog dobni.

Amiket leirtál,azok alapján biztos vagyok benne,hogy ez lenne a vége.

Várj a szexel,amíg találsz egy normális srácot aki szeret,és megérdemel téged!

29/N

2019. ápr. 2. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2019. ápr. 2. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Röviden összefoglalva: megismerkedtél valakivel, aki le akart fektetni, de elutasítottad az elveid miatt.

Megunta, azt mondta, hagyjátok ezt az egészet, te pedig azon agyalsz dugnod kellene vele.

2019. ápr. 2. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok én is.

Csak én már túl vagyok a dolgon, megtettem és nem szűzen adtam oda magam.

És szerintem beleszerettem a hetek alatt, vagy legalábbis nagyon fontos lett nekem, sokkal fontosabb, mint én neki. De ő nem keres csak a szex miatt.

Ha újból döntenem kéne, inkább nem mennék bele.

Gondold át alaposan. Egy szexkapcsolatot kereső valakivel nem biztos hogy szerencsés elveszteni a szüzességét. Azt tényleg kölcsönös szerelemben a legjobb.

N

2019. ápr. 4. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Úgy néz ki egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy szűzen nem a legnyerőbb egy szexkapcsolattal kezdeni. Főleg, hogy elveid vannak és eddig egész jól tartottad is magad hozzájuk. Egy dolog azonban befolyásoló lehet, hogy hány éves vagy. Ha under 18 vagy alig több, akkor inkább próbáld elfelejteni. Ha mondjuk már 25 is elmúltál, akkor azért elgondolkoznék, hogyan alakultak az eddigi kapcsolataid - az elveid mentén - hogy még nem találtál megfelelő férfit a szexhez.
2019. ápr. 4. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Amúgy felejtsd el, sose fogsz kelleni neki máshogy, de legalább megmondta az elején.
2019. ápr. 6. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!