Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, ha szexbe bonyolódok idegenekkel, az segít?
Mit csináljak, hogy ne érezzem ilyen sz@rul magam? Fáj, hogy vége.
20/n
Jó eséllyel abban segít, hogy összeszedj egy fertőzést, vagy kihasználjanak.
A legjobb lenne, ha adnál magadnak egy kis időt. Ne igyál alkoholt se, a szakirodalom szerint az jelentősen nyújtja azt az időt, amíg fáj.
Ne próbálj menekülni a fájdalom elől, mert az is nyújtja. Az igazság az, hogy a fájdalom nem egy gonosz érzés, nem bántani akar minket, csak felhívni a figyelmünket valamire, ami fenyegeti a testünket vagy az elménket. A szeretett ember hiánya egy ilyen dolog.
Írj naplót a kapcsolatról, írd ki magadból a történetet, a sérelmeket, a sebeket! Légy őszinte, ne fogd vissza magad, de gyakorolj benne önkritikát is! Elsőre furcsának tűnhet, mert azzal kell foglalkoznod, amit most rossznak érzel... De már az első alkalom után is egy picivel jobban leszel... És minden alkalommal egyre jobban.
Pszichológusként írom, szakirodalom és tapasztalat alapján. (Nem dolgozom segítőként, úgyhogy több választ nem tudok adni, nem kérek privátot senkitől. Akit bővebben érdekel a téma, annak ajánlom, hogy guglizzon rá Pennebaker nevére és a naplóírási technikájára.)
Én vsinàltam ilyet.Àtmenetileg segitett.Két okból is:egyrészt mert ìgy ràjöttem,hogy igenis képes vagyok màs férfire is "rànézni".Ha nem is olyan mély érzęsekkel...
Màsrészt kicsit kiragadott abból az egysikú gondolatmenetből,hogy csak a szakitàsra gondoltam.Annak ellenére hogy ez is csalódassal végződött.Csak ez nem ért traumaként mert nem voltam szerelmes.De legalàbb volt egy ujabb dolog amiert dühönghettem.Az egész kb olyan,mintha ràcsapnàl kalapàccsal az ujjadra,hogy ne a fejed fàjjon.Egy pàr hétig lekötött az új élmény.De aztàn újra feljöttek az érzések az ex miatt.Én 20 év utàn sem tudtam rajta túl jutni.Pedig azóta volt pàr szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!