Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek lehetséges egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges egy ilyet összehozni? (Lent)

Figyelt kérdés

Szerintetek arra van esély, hogy egy ismeretlen lánnyal akivel szexkapcsolatot vagy egyéjszakást terveztünk egyszercsak élmények vele egy swinger klubba? Úgy értem akár az első találkozón, egy laza dugást beszéltetek meg, de swinger klubba vinnem helyette? Lányok hogy reagálnátok egy ilyenre ha a srác elvinne titeket?

23/F

2019. ápr. 3. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem hallottam túl sok jót arról. 23 évesen szingliként, olyan helyre menni ami tele van kiégett, löttyedt/pocakos középkorúakkal? De ha valakinek van más tapasztalata, biztos leírja. És hát szerintem nem jársz túl sok sikerrel, ha ezt bedobod egy lánynak, mert a látatlanba gruppenért menni idegen pasik közé az tudtommal még kevésbé imponáló és kiszolgáltatottabb nekik.
2019. ápr. 3. 01:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha belegondolok valóban a legtöbb ember arról számol be hogy kiéhezett 55+os igénytelen emberek vannak ilyen helyeken, de azért sok olyan tapasztalatokat is olvastam ami az igényességről számolt be. És mondjuk ha egy igényes baráti társaságba vinné a srác a lányt, van aki simán belemenne vagy ragaszkodna inkább egy sráchoz, vagy inkább teljesen lelépne?
2019. ápr. 3. 01:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Első randin egy swinger klubba úgy h ezt meg sem említed a csajnak?

Én biztos h ott hagynálak a fenébe.

Első randin(ha szexkapcsolatnak indul) akkor kicsit dumálunk, jobban megismerjük egymást, egymásra hangolódunk és a végén csak ketten szexelünk.

Majd ha már kiismerted h mit szeret az adott csaj utána felhozhatod neki h menjetek swinger klubba.

22L

2019. ápr. 3. 05:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Ennél nagyobb hülyeséget el se lehetne képzelni.

Ha dugni akartok miért kellene emberek közé menni?

Vagy lehet hogy te szűz vagy még és idétlenkedsz.

2019. ápr. 3. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Oda összeszokott emberek mennek együtt. Legalább egyszer dugjatok kettesben előtte, mert utána lehet, hogy nem lesz több alkalom. (F)
2019. ápr. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!