Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges ilyen vékony...

Hogy lehetséges ilyen vékony alakot összehozni/megtartani?

Figyelt kérdés

Több válaszban is olvastam már itt az oldalon, hogy egy adott lány 176cm-hez 46kg, egy másik 178cm-hez 43kg.

Persze egészségesek, semmi bajuk.

Hogy lehet ilyen alacsony súlyt tartani felnőttként?

Ez már minden esetben genetika?

Utcán is láttam már hihetetlen vékony lányt, ő is lehetett úgy 40kg körül 175cm-hez.

Ilyesmi alakja volt:

[link]

Aki ilyen vékony, mit eszik, mit sportol? Hogy csinálja?

2019. márc. 23. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
30%

"Persze egészségesek".

Persze. No komment. Az agyad állapotát kell először összehozni/megtartani.

2019. márc. 23. 11:25
 2/5 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
60%

Igen egészségesek! Van egy osztálytársam aki 170 cm körül van és 40 kg. Nagyon vékony, de ő mondjuk genetikailag ilyen. És tényleg sokat eszik, de mellette sportol kicsit. Semmi baja nincsen. Aki azt mondja, hogy nem egészséges, meg valakinek baj van az agyával, lehetséges, hogy féltékeny.

Amúgy ha nem genetika, akkor is meglehet ilyen alakot tartani. Bár függ attól, hogy ki mennyit eszik, sportol..

2019. márc. 23. 11:58
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

Nem egészségesek. Ezt felejtsétek el. Külsőre lehet annak tűnnek első pillantásra, de ez csak a látszat.

Vagy tápanyag felszívódási gondjaik vannak vagy egyèb emèsztőszervi betegségek, amikkel ők nincsennek tisztában.

Az esetek többségében barázdàltak a làbkörmeik, dehidratàlt a bőrük, a sebeik lassan gyógyulnak, stb..

És igen, féltèkeny vagyok rájuk nagyon. 38 kilóval voltam egy hónapig korházban. Mert én is elhittem, hogy egészséges vagyok.

2019. márc. 23. 13:09
 4/5 Metionin ***** válasza:
100%
Összehozni sehogy, ilyennek születni kell, örökölni felmenőktől. Aki koplalással fogy ilyenre, azon látszik a különbség, de aki genetikailag ilyen, az egészségesnek néz ki.
2019. márc. 23. 14:37
 5/5 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
Most miért kell lepontozni? Csak az igazat mondom.
2019. márc. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!