Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetséges a vékony szálú...

Lehetséges a vékony szálú hajat vastagítani?

Figyelt kérdés
Nem elséve csoda samponra gondolok, meg szépség kapszulákra... :D hanem vitaminra, mert úgy tudom, hogy a B-komplex vitamint jó szedni, mert erősíti a körmöket, és a haj is nehezebben fog törni tőle (elvileg). viszont olyan nincs, hogy vastagodjon a hajszál valami vitamintól?:( :D sajnos tök vékony szálú, lelapul és nagyon rossz :( :D
2015. jan. 1. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nekem az ilyen vitaminok nem jöttek be. A joico egy retek drága márka de nekem nagyon bejött. Samponja és kondícionálója + taft hajhab ( mert hajhabot már igazán nem vásárolnék tőlük mert ez már rablás :D. Pedig rettenet vékonyszálú a hajam és még kevés is van belőle.
2015. jan. 1. 17:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Vékony szálú hajból sose lesz vastag... ez genetika, a hajad nem változik meg semmitől.
2015. jan. 1. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!