Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként nagyon izgat az orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként nagyon izgat az orális szex, a szopástol nagyon benedvesedek, már már zavaró. Mit tehetnék ellene? Aki szeret szopni titeket is felizgat?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem a szopás a kedvenc részem a szexben. Ha tehetném csak az lenne. 30F
2019. ápr. 10. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:

En is ugyanúgy vagyok vele mint te.

De miert akarsz ellene tenni?:)

2019. ápr. 10. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy ezzel gond van, én meg a nyalással vagyok így, hogy egyből feláll rá.
2019. ápr. 10. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia. Miért akarsz ellene tenni? Szopni jó dolog..és szopatni még jobb
2019. ápr. 10. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele, szeretek sz*pni(persze nem minden palit) és imádom h annyira élvezem h benedvesedek. Ez ellen nem tudsz mit tenni és ne zavarjon ez téged. Sztem nincs olyan pasi akit ez ne izgatna fel ha látja h a csaj annyira élvezi a sz*pást h rendesen benedvesedett.

23L

2019. ápr. 10. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen lányokat keresek. Nagyon szeretem ha szopnak. Imádok nyalni is, és ha jó nedves a csaj akkor egész nap tudnám dugni, és nyalni élvezésig.
2019. ápr. 10. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Engem meg az izgat fel ha a lányt felizgatja ahogy szop.. :D

F/29

2019. ápr. 11. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Felizgat. Két dolgot lehet tenni. Vagy szájjal fejezed be, vagy áttértek a dugásra.
2019. júl. 27. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:

En is imadok nyalni :)

Es az is nagyon izgat, ahogy a lany elvezi hogy szop engem. Rettenetesen beindit. Viszont sajnos sokan csak ,muszajbol' csinaljak, amit mindig megerzek es az lekokaszt

29/F

2019. júl. 27. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!