Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha már nagyon be vagytok indulva, zavaró, ha a lány lassan kezdi el az orált?
Mondjuk az elején csak a makkot nyalogatja körbe vagy ilyesmi. Ettől jobb lesz, vagy azt akarnátok, hogy inkább kezdje el sz.pni rendesen? :D
(Bocsánat, ha buta kérdés.)
Még jobb is, mert ilyenkor egyszerre kéjes, izgató és fájdalmas. Legszívesebben azt szeretném, ha már nekem esne és teljes erőből csinálná, de még csak húz-izgat, lassan, csak gyűlik bennem a feszültség, majd felrobbanok, de ő meg csak játszik, ameddig neki jól esik.
Tehát nem, a legkevésbé se baj.
Nálam volt olyan, hogy már teljesen megőrültem és nem tudtam magam tartani, elkezdtem csapkodni, ledobtam magamról a csajt, mert már fájt, annyira akartam. Ezért a nő utána megkötözött és úgy folytatta, hogyne tudjam még egyszer ellökni magamtól. Fél-egy óra kínzás után mikor végül engedett elélvezni ordítottam a kéjtől és valami eszméletlen mennyiség jött ki.
Minden nap nem vállalnám be, mert szívrohamot kapnék, de rendszeres időközönként igen. :)
KEdvfüggő is.
van, amikor élvezem, hogy húzzák az agyam, van, hogy ráhúzom a fejét. :D
szerintem örüljh hogy egyáltalán megnyalja:)
Vannak nök akik bekapni se akarják...
Van aki kézbe sem veszi....
De ha szeretnéd felpörgetni akkor beszélgess vele el erröl finoman:)
b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!