Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg túl sok a részemről? Másnak is zavaró lenne?
A helyzet az ,hogy pl, ha párommal filmezünk, és ne adj isten megunom a filmet, kedvet kapok, hogy orálisan kielégítsem a párom. Aminek ő természetesen szokott örülni, csak az a "baj", hogy gyakran rám jön. Bármilyen szituációkban...pl, este kutyát sétáltatunk és menet közben(ha nem látja senki) elkezdem simogatni neki stb. Amit nem mindig díjaz. Vagy , pl kaját csinál én simán leszopom. Az az igazság, hogy én nem is mindig nedvesedem be rá, meg 10-ből 7x nem is azért csinálom mert felizgat, vagy szexelni akarok... hanem valamiért szeretem szopni ilyen random szituációkban... még azt is szeretem , amikor kéri, meg húzza a száját, hogy ne most.... de ugyanakkor erzem , hogy megkeményedik neki akarva akaratlanul... lehet ez villanyoz fel. Bár volt, hogy fel sem állt neki, mert tényleg olyan volt a szitu, vagy fáradt volt , nem akarta. Amit teljesen megértek, és azon vagyok, hogy tiszteletbe tarstam, meg uralkodjak magamon.
De néha azon gondolkodom más sokkal jobban értékelné, hogy 5 év után is meg úgy egyáltalán ilyeneket csinál a barátnője... lehet már nem vonzódik úgy hozzám? Rámunt? Túl sok vagyok? (Persze ez nem minden napos dolog ...mármint, hogy ezt csinálom.)
Szerintem nektek egy kitolt orgazmus kontroll segítene. Egy jó hosszú játék. A nedveden is és azon is, hogy ne ennyiszer de mégis random is kényeztesd és ő se tudjon ellenállni.
Nekem is van olyan,hogy csak orálisan akarok játszani vele.. vagy kis masszázs - kiveréssel. A szex nem midig(de azért sűrűn)!
Nem tudom, hogy van-e hozzád hasonló szingli lány, de én imádnám. Persze nem nyilvánosan, de élvezném, hogy szeretne kényeztetni. És ha lenne rá lehetőség viszonoznám is neki ;) Irigylem is a párodat rendesen! :) :)
De el kell mondani azért, nekem is van olyan, amikor egyáltalán nem kívánom a szexet sehogyan sem. Van az a fáradtság nálam is, hogy inkább az alvás... :( De ez mindenkinél így van, vagy legalábbis idővel elő jön.
Pontosan ilyenek vagyunk mi is. Én nagyon szeretem most is csinálni, minnél többször de egyszerűen a párom nem ennyire nagy igényű.
Mi 8 éve vagyunk együtt, de már az elején is nekem volt nagyobb étvágyam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!