Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez tényleg túl sok a részemről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg túl sok a részemről? Másnak is zavaró lenne?

Figyelt kérdés

A helyzet az ,hogy pl, ha párommal filmezünk, és ne adj isten megunom a filmet, kedvet kapok, hogy orálisan kielégítsem a párom. Aminek ő természetesen szokott örülni, csak az a "baj", hogy gyakran rám jön. Bármilyen szituációkban...pl, este kutyát sétáltatunk és menet közben(ha nem látja senki) elkezdem simogatni neki stb. Amit nem mindig díjaz. Vagy , pl kaját csinál én simán leszopom. Az az igazság, hogy én nem is mindig nedvesedem be rá, meg 10-ből 7x nem is azért csinálom mert felizgat, vagy szexelni akarok... hanem valamiért szeretem szopni ilyen random szituációkban... még azt is szeretem , amikor kéri, meg húzza a száját, hogy ne most.... de ugyanakkor erzem , hogy megkeményedik neki akarva akaratlanul... lehet ez villanyoz fel. Bár volt, hogy fel sem állt neki, mert tényleg olyan volt a szitu, vagy fáradt volt , nem akarta. Amit teljesen megértek, és azon vagyok, hogy tiszteletbe tarstam, meg uralkodjak magamon.

De néha azon gondolkodom más sokkal jobban értékelné, hogy 5 év után is meg úgy egyáltalán ilyeneket csinál a barátnője... lehet már nem vonzódik úgy hozzám? Rámunt? Túl sok vagyok? (Persze ez nem minden napos dolog ...mármint, hogy ezt csinálom.)

2017. okt. 20. 15:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
35%
Engem bárhol bármikor szophatnál én igényelném ezt nagyon :)
2017. okt. 20. 15:07
 2/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat az össze-vissza fogalmazásért, telefonról, munkahelyről írtam.
2017. okt. 20. 15:07
 3/23 anonim ***** válasza:
66%
Én is így vagyok. Bármikor bárhol meg tudom kívánni, hogy kielégítsem szájjal. A kapcsolatunk elején nem volt olyan film amit normálisan láttam volna. Soha nem panaszkodott még... 😊
2017. okt. 20. 15:20
 4/23 anonim ***** válasza:
15%
Hát tudom sajnálni...
2017. okt. 20. 15:20
 5/23 anonim ***** válasza:
64%
1 szónak is 100-a vége,szeretsz szopni és igényled is.Lehet maga a szopást is,meg a random hely miatt is. Én tudnám értékelni ha ilyen párom lenne de sajna nincs.Természetesen akár viszonoznám is bárhogy. Irigylem a párodat. Én na nyalással vagyok így ha a partneremen passzos ruci van,esetleg be is vág.
2017. okt. 20. 15:23
 6/23 anonim ***** válasza:
66%
én inkább szexelnék nagyokat, a szopás ilyen formában nekem is sok lenne rövid távon is
2017. okt. 20. 15:23
 7/23 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nektek egy kitolt orgazmus kontroll segítene. Egy jó hosszú játék. A nedveden is és azon is, hogy ne ennyiszer de mégis random is kényeztesd és ő se tudjon ellenállni.

Nekem is van olyan,hogy csak orálisan akarok játszani vele.. vagy kis masszázs - kiveréssel. A szex nem midig(de azért sűrűn)!

2017. okt. 20. 15:25
 8/23 anonim ***** válasza:
19%
Bocsi a kijelentésért,de én a helyében úton út félem megkúrnám a szádat.A száj amit mindig muszáj. Most komolyan. Kár hogy nem tudja ezt értékelni.
2017. okt. 20. 15:31
 9/23 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, hogy van-e hozzád hasonló szingli lány, de én imádnám. Persze nem nyilvánosan, de élvezném, hogy szeretne kényeztetni. És ha lenne rá lehetőség viszonoznám is neki ;) Irigylem is a párodat rendesen! :) :)

De el kell mondani azért, nekem is van olyan, amikor egyáltalán nem kívánom a szexet sehogyan sem. Van az a fáradtság nálam is, hogy inkább az alvás... :( De ez mindenkinél így van, vagy legalábbis idővel elő jön.

2017. okt. 20. 15:42
 10/23 anonim ***** válasza:
97%

Pontosan ilyenek vagyunk mi is. Én nagyon szeretem most is csinálni, minnél többször de egyszerűen a párom nem ennyire nagy igényű.

Mi 8 éve vagyunk együtt, de már az elején is nekem volt nagyobb étvágyam. :)

2017. okt. 20. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!