Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek csúnya vagy zavaró az, ha a fitymafék túl feszesen tartja a fitymát és emiatt a fityma nem csúszik teljesen le a makkról?
Figyelt kérdés
Engem kicsit zavar és olyan érzés, mintha visszatartaná a merevedést. Bár azt olvastam neten, hogy ha orvoshoz megyek vele és "megcsinálják", akkor sem lesz nagyobb merev állapotban. Szerintetek ne foglalkozzak vele, jó így?!2017. szept. 5. 23:19
1/7 anonim válasza:
Nem tudom teljesen elképzelni... Esetleg nem keresel a netről egy hasonló képet amit be linkelnél?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem találtam képet.
2017. szept. 5. 23:33
3/7 anonim válasza:
Mivel még nem volt kapcsolatom pasival engem tuti nem zavarna, mert nem tudom mire kell számítani és milyen az átlagos. De ha neked kellemetlen és téged zavar akkor műttesd meg
4/7 anonim válasza:
Igaz nem vagyok lány de van tapasztalatom. Nekem ugyanez volt a problémám, igen sok lányt zavar, meg engem is zavart. 21 évesen műtötték, utána 2 hétig nem lehet szexelni (mondjuk én nem tartottam be és be is vérzett a seb) aztán tutira jól működik. Nagyobb csak annyival lesz amennyivel visszatartotta a makkot. Ne variálj vele, csináltasd meg, mert csak agyalni fogsz mindig éles helyzetben. Egyáltalán nem ciki és az urológián rutinműtét. Érzéstelenítő, lézer, kötözés és viszlát.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Kb biztos vagyok benne, hogy nem ilyenre gondolt.
Nem a fitymafékeddel lesz a gond, hanem a fityma méretével. Igen, szexnél zavaró, meg is akadályozhatja. Az önértékelésedet is bántja. Az urológián mindennapos, ne aggódj. Utána bánni fogod, hogy nem mentél hamarabb. :)
7/7 anonim válasza:
Nem érdekel a külalak, ha a gazdája nem szenved miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!