Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez tényleg túl sok a részemről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg túl sok a részemről? Másnak is zavaró lenne?

Figyelt kérdés

A helyzet az ,hogy pl, ha párommal filmezünk, és ne adj isten megunom a filmet, kedvet kapok, hogy orálisan kielégítsem a párom. Aminek ő természetesen szokott örülni, csak az a "baj", hogy gyakran rám jön. Bármilyen szituációkban...pl, este kutyát sétáltatunk és menet közben(ha nem látja senki) elkezdem simogatni neki stb. Amit nem mindig díjaz. Vagy , pl kaját csinál én simán leszopom. Az az igazság, hogy én nem is mindig nedvesedem be rá, meg 10-ből 7x nem is azért csinálom mert felizgat, vagy szexelni akarok... hanem valamiért szeretem szopni ilyen random szituációkban... még azt is szeretem , amikor kéri, meg húzza a száját, hogy ne most.... de ugyanakkor erzem , hogy megkeményedik neki akarva akaratlanul... lehet ez villanyoz fel. Bár volt, hogy fel sem állt neki, mert tényleg olyan volt a szitu, vagy fáradt volt , nem akarta. Amit teljesen megértek, és azon vagyok, hogy tiszteletbe tarstam, meg uralkodjak magamon.

De néha azon gondolkodom más sokkal jobban értékelné, hogy 5 év után is meg úgy egyáltalán ilyeneket csinál a barátnője... lehet már nem vonzódik úgy hozzám? Rámunt? Túl sok vagyok? (Persze ez nem minden napos dolog ...mármint, hogy ezt csinálom.)

2017. okt. 20. 15:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
En ugyanez vagyok, csak ferfikent a baratnommel :D
2017. okt. 21. 07:13
 22/23 anonim ***** válasza:

Az én párom is imádja a sexet, és olyan őszintén szeret szopni, h öröm nézni.

Nekem, pasiként, munkával telített életbe viszont nem mindig van hozzá erőm. Ilyenkor mondom, h oké, de sex nem lesz, mert fáradt/frusztrált vagyok. Aztán olykor-olykor mégis:)

A különbség annyi köztetek ezek alapján, h ő a dugást is imádja és napi (többszöri) szükséglete kb.

2017. okt. 21. 09:25
 23/23 anonim ***** válasza:

Hát velem nincs olyan, hogy fáradt és frusztrált lennék.

pedig közel járok az 50-hez :-)

Ha a bnőm kívánja, hát hajrá, nem mindíg neünk kell megmutatni, hogy "na így kell kielégíteni egy nőt".

Ha bágyadtabb vagyok, akkor majd ő jól elszopja, felállítja magának és önkiszolgáló módon elélvez rajtam, kb ennyi.

2017. okt. 22. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!