Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez tényleg túl sok a részemről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg túl sok a részemről? Másnak is zavaró lenne?

Figyelt kérdés

A helyzet az ,hogy pl, ha párommal filmezünk, és ne adj isten megunom a filmet, kedvet kapok, hogy orálisan kielégítsem a párom. Aminek ő természetesen szokott örülni, csak az a "baj", hogy gyakran rám jön. Bármilyen szituációkban...pl, este kutyát sétáltatunk és menet közben(ha nem látja senki) elkezdem simogatni neki stb. Amit nem mindig díjaz. Vagy , pl kaját csinál én simán leszopom. Az az igazság, hogy én nem is mindig nedvesedem be rá, meg 10-ből 7x nem is azért csinálom mert felizgat, vagy szexelni akarok... hanem valamiért szeretem szopni ilyen random szituációkban... még azt is szeretem , amikor kéri, meg húzza a száját, hogy ne most.... de ugyanakkor erzem , hogy megkeményedik neki akarva akaratlanul... lehet ez villanyoz fel. Bár volt, hogy fel sem állt neki, mert tényleg olyan volt a szitu, vagy fáradt volt , nem akarta. Amit teljesen megértek, és azon vagyok, hogy tiszteletbe tarstam, meg uralkodjak magamon.

De néha azon gondolkodom más sokkal jobban értékelné, hogy 5 év után is meg úgy egyáltalán ilyeneket csinál a barátnője... lehet már nem vonzódik úgy hozzám? Rámunt? Túl sok vagyok? (Persze ez nem minden napos dolog ...mármint, hogy ezt csinálom.)

2017. okt. 20. 15:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ez nem lehet sok
2017. okt. 20. 16:47
 12/23 anonim ***** válasza:

És nem találni a kérdezőhöz hasonló lányt Debrecen közelében akivel hasonlóan magas a szexuális étvágyunk így tudnánk mit kezdeni egymással,nem lenne gond stb...

28f

2017. okt. 20. 17:11
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Álljunk körbe, szegjük le fejünket és mormoljunk el a barátodért 5 Mi atyánkot. :( Ez tragédia a köbön. Tiszta szopás.
2017. okt. 20. 17:31
 14/23 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy most több ezer ember irigykedik!
2017. okt. 20. 18:06
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
Én imádom a krumplis tésztát, de mindig krumplis tészta??? Szóval lehet, hogy sok...beszéld meg vele.
2017. okt. 20. 18:11
 16/23 anonim ***** válasza:

Várlak szeretettel! :)

Bármikor, bárhol leszophatsz 5 év múlva is, de pláne most! ;)

2017. okt. 20. 18:14
 17/23 anonim ***** válasza:

A 15-ös jól mondja.

Imádod a krumplis tésztát de mindig az? Unalmas lesz nem?

Lehet már neki sem az a nagy különlegesség, hogy jó szexnél kapja meg hanem bárhol bármikor így már mi az élvezet?

2017. okt. 20. 20:00
 18/23 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi különös. Az exem is olyan beállítottságú volt, hogy nagyon gyakran leszopott, akkor is ha csak magát szórakoztatta ezzel. A legmeredekebb egy erdőben volt, amikor mentünk hazafelé az állomástól, és a semmiből kitalálta, hogy le akar szopni. Előtte vettünk dizjárner haboskávét, és elég fura látvány lehetett, ahogy az úton leszop egy csaj, én meg ott állok két kávéval a kezeimben :) Szerintem a gyakori leszopást nem lehet megunni. Én is szivesen vettem, ha bekapta, sosem volt bennem az, hogy de unom... Max annyi nem tetszett benne, hogy gyakran rámjött amikor csinálta, hogy azonnal meg akarom dugni, csak erre nem volt folyton lehetőség.
2017. okt. 20. 20:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Mit meg nem adnék, ha a barátnőm is így vélekedne. A heti 1 cumiért is kb könyörögni kell, fel is állt a farkam ahogy az írásod olvastam
2017. okt. 21. 01:03
 20/23 anonim ***** válasza:

Háááát én a helyedben egy centit sem filóznék ezen, hogy kell e neki, csináld és kész, milyen dolog az már kedves férfitársaim, hogy egy lányt letolunk, hogy most hagyjál :-)

Mondjukén sosem voltam dugáscentrikus, vagyis, simán elélvezkedtem így úgy amúgy, bárhol. Volt hogy csak engem szopott le a bnőm, volt hogy csak úgy kedvtelésből elnyaltam egy film alatt többször, mert engem nem érdekelt a film. Persze jól kell tudni nyalni :-) ez alap, hogy szinte szre sem veszi, csak élvezi.

De volt, hogy Torinóból jöttem haza kocsival egyhuzamban, éjjel 3-kor beléptem az ajtón, kéz és farokmosás után az ágyig nem jutottam el, leültem a szőnyegre, mert már a fürdőben elkapta a kezével és a szőnyegen eldőltem és szopott. Szóval ez így a jó.

Az a pasi, akinek ilyenkor a focimeccsnézés és a TV távirányító vagy a Messenger a fontosabb, neki adom azt az élményt.

2017. okt. 21. 05:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!