Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg túl sok a részemről? Másnak is zavaró lenne?
A helyzet az ,hogy pl, ha párommal filmezünk, és ne adj isten megunom a filmet, kedvet kapok, hogy orálisan kielégítsem a párom. Aminek ő természetesen szokott örülni, csak az a "baj", hogy gyakran rám jön. Bármilyen szituációkban...pl, este kutyát sétáltatunk és menet közben(ha nem látja senki) elkezdem simogatni neki stb. Amit nem mindig díjaz. Vagy , pl kaját csinál én simán leszopom. Az az igazság, hogy én nem is mindig nedvesedem be rá, meg 10-ből 7x nem is azért csinálom mert felizgat, vagy szexelni akarok... hanem valamiért szeretem szopni ilyen random szituációkban... még azt is szeretem , amikor kéri, meg húzza a száját, hogy ne most.... de ugyanakkor erzem , hogy megkeményedik neki akarva akaratlanul... lehet ez villanyoz fel. Bár volt, hogy fel sem állt neki, mert tényleg olyan volt a szitu, vagy fáradt volt , nem akarta. Amit teljesen megértek, és azon vagyok, hogy tiszteletbe tarstam, meg uralkodjak magamon.
De néha azon gondolkodom más sokkal jobban értékelné, hogy 5 év után is meg úgy egyáltalán ilyeneket csinál a barátnője... lehet már nem vonzódik úgy hozzám? Rámunt? Túl sok vagyok? (Persze ez nem minden napos dolog ...mármint, hogy ezt csinálom.)
És nem találni a kérdezőhöz hasonló lányt Debrecen közelében akivel hasonlóan magas a szexuális étvágyunk így tudnánk mit kezdeni egymással,nem lenne gond stb...
28f
Várlak szeretettel! :)
Bármikor, bárhol leszophatsz 5 év múlva is, de pláne most! ;)
A 15-ös jól mondja.
Imádod a krumplis tésztát de mindig az? Unalmas lesz nem?
Lehet már neki sem az a nagy különlegesség, hogy jó szexnél kapja meg hanem bárhol bármikor így már mi az élvezet?
Háááát én a helyedben egy centit sem filóznék ezen, hogy kell e neki, csináld és kész, milyen dolog az már kedves férfitársaim, hogy egy lányt letolunk, hogy most hagyjál :-)
Mondjukén sosem voltam dugáscentrikus, vagyis, simán elélvezkedtem így úgy amúgy, bárhol. Volt hogy csak engem szopott le a bnőm, volt hogy csak úgy kedvtelésből elnyaltam egy film alatt többször, mert engem nem érdekelt a film. Persze jól kell tudni nyalni :-) ez alap, hogy szinte szre sem veszi, csak élvezi.
De volt, hogy Torinóból jöttem haza kocsival egyhuzamban, éjjel 3-kor beléptem az ajtón, kéz és farokmosás után az ágyig nem jutottam el, leültem a szőnyegre, mert már a fürdőben elkapta a kezével és a szőnyegen eldőltem és szopott. Szóval ez így a jó.
Az a pasi, akinek ilyenkor a focimeccsnézés és a TV távirányító vagy a Messenger a fontosabb, neki adom azt az élményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!