Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy 31 évesen nincs igényem a szexre, nem kívánom?
Figyelt kérdés
Van valakin 2 et éve de eléggé megvisel lelkileg ami vele van.2019. ápr. 9. 23:46
1/5 Whitewolf19 válasza:
Sajnos a kérdés alatt lévő szöveget nem értem.
Ezen kívül is van élet egyébként, igaz 31 évesen erre még bőven mutatkozik igény.. szerintem ezt senki nem fogja itt megválaszolni helyetted.. nem látunk bele a napi tevékenységeidbe.. mikor/kivel/hogyan/mivel töltöd az időd. Ezeket kellene először megnézd..
2/5 anonim válasza:
Inkàbb igyàl meg egy teàt minthogy ilyebeken gondolkodsz.
3/5 anonim válasza:
Hát sok dologtól fgghet, stressz, valamilyen problémák amik miatt nem tudod elengedni magad, vagy változik a hormonháztartások.
Van olyan idő, mikor 1 hónapig én is simán elvagyok szex nélkül, utána meg éjjel nappal dugnék mint a nyulak.
4/5 anonim válasza:
Ezt csak te tudod pontosan h mi gátol meg abban h nincs igényed a szexre.
Sokminden kiválthatja, stressz, esetleg olyan impulzus ért amit nem nagyon tudtál még feldolgozni és ez elvette a kedved a szextől stb.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!