Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásos prostihoz menni csókolózás és punci nyalás megtanulása céljából?
26 éves szűz vagyok...
Tudom, hogy ez önmagában is már elég szánalmas, de én még csak nem is csókolóztam sohasem.
Ezt a hátrányt, ebben a korban már lehetetlen másképpen bepótolni, szerintem...
Főleg olyannak aki eleve képes volt ekkora hátrányba kerülni a korosztályához képest.
Arra gondoltam, hogy keresek egy igényesebbnek tűnő lakásos hirdetőt és 1-2 hónapig ezt a 2 dolgot gyakorlom vele, olyan heti 2*.
Tudom, hogy van kockázata a dolognak, de ez van, vállalom.
Aztán ha ennek az időszaknak vége, akkor remélhetőleg lesz akkora önbizalmam már, hogy szerezzek egy barátnőt.
A kettő között pedig olyan 6-8 hónapig nem szándékozom senkivel sem "úgy" érintkezni, majd csináltatok egy részletes szűrést, mielőtt esetleg megfertőzök valakit...
Szerintetek ez így jó terv?
Illetve van olyan hirdető vajon aki vállal ilyesmit egy 26 évessel?
"Aztán ha ennek az időszaknak vége, akkor remélhetőleg lesz akkora önbizalmam már, hogy szerezzek egy barátnőt."
A nagy lótusz lesz, kérdező, nem önbizalmad. Tudod, mitől lesz önbizalmad? ha célokat tűzöl ki, és azokat tűzön-vízen keresztül is eléred. Amikor látod, hogy látod, hogy bízhatsz magadban (csak magadban bízhatsz), az hoz neked önbizalmat, nem a prosti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!