Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásos prostihoz menni csókolózás és punci nyalás megtanulása céljából?
26 éves szűz vagyok...
Tudom, hogy ez önmagában is már elég szánalmas, de én még csak nem is csókolóztam sohasem.
Ezt a hátrányt, ebben a korban már lehetetlen másképpen bepótolni, szerintem...
Főleg olyannak aki eleve képes volt ekkora hátrányba kerülni a korosztályához képest.
Arra gondoltam, hogy keresek egy igényesebbnek tűnő lakásos hirdetőt és 1-2 hónapig ezt a 2 dolgot gyakorlom vele, olyan heti 2*.
Tudom, hogy van kockázata a dolognak, de ez van, vállalom.
Aztán ha ennek az időszaknak vége, akkor remélhetőleg lesz akkora önbizalmam már, hogy szerezzek egy barátnőt.
A kettő között pedig olyan 6-8 hónapig nem szándékozom senkivel sem "úgy" érintkezni, majd csináltatok egy részletes szűrést, mielőtt esetleg megfertőzök valakit...
Szerintetek ez így jó terv?
Illetve van olyan hirdető vajon aki vállal ilyesmit egy 26 évessel?
Mármint úgyértem, hogy a szüzesség csak egy tünet. Egy komplex állapot, a kapcsolatszüzésség tünete. A szüzesség csak egy komponense ennek a szindrómának.
A prosti max tüneti kezelést nyújthat, az alapbetegséget nem tudja megszüntetni.
...de az tény, hogy pszichológiailag a szüzességelvesztés egy védőoltás. Beadod és működik.
Én sem ajánlom a prostit !
Inkább ismerkedj meg egy kedves lánnyal , legyél őszinte vele mindenben ! Segíteni fog megtanulni az alapokat !
Jó ha előtte 150 másik lány kinevet , mit számít ? Férfi vagy ? Fel kell tudni dolgoznod az ilyesmit ! Az önbizalmad el ne veszítsd!
Mint írtam, én is tapasztalatból beszélek. Persze ha jobb ribiket hajkurászni, akiknek ezen múlik a dolog, akkor kedves egészségére bárkinek. Normális nőkkel lehet, hogy könnyebb lenne mondjuk.
az önbizalmadat kell helyre tenni, ne menj prostihoz jobban jársz.. max arra lenne jó h ne legyél szűz ennyi..
attól mert szűz valaki nem feltétlen másabb mint a többi ember :) hogy nézel ki, hogy ennyire lebecsülöd magad? a nőkkel mi a helyzet? szerintem nem cink ha még szűz vagy :)
N
10-est szintén alá támasztom, a legtöbb nő mindig azt mondja, hogy ne és örülne neki stb. stb, de tapasztalataim szerint ez nem más mint közönséges álszentség. Amint megtudják jobb esetben jön a "bocs nem egymást keressük", "nincs meg a kémia" stb koptatót szövegek, biztos van akit nem zavarna, de az esély, hogy ilyet találj minimális, maximum azután miután isten tudja hányszor földbedöngöltek.
Előre is bocsánat, de aki azt mondja, hogy férfi vagy tűrjed, hogy szopatnak, az b*ssza meg, nem kell jobban eltűrnöd mint bárki másnak
#13, Eleve nemszűz nő vagy... mégis honnan a gyászból lenne tapasztalad, milyen egy 26 éves vénszűz férfi megítélése a nők körében?
Komolyan néha nevetek csak ezeken.
Ez a komment is kb egy romantikus filmből idézett kliségyűjtemény. Pure bullshit :D ha ezeket követi az ember, akkor garantáltan 40 évig szűz marad.
"Inkább ismerkedj meg egy kedves lánnyal , legyél őszinte vele mindenben ! Segíteni fog megtanulni az alapokat !Jó ha előtte 150 másik lány kinevet , mit számít ? Férfi vagy ? Fel kell tudni dolgoznod az ilyesmit ! Az önbizalmad el ne veszítsd!"
" mégis honnan a gyászból lenne tapasztalad, milyen egy 26 éves vénszűz férfi megítélése a nők körében?"
Nem értem a kérdést. NŐ VAGYOK. Hadd tudjam már, mit gondol egy nő erről a dologról. Wtf...
Ráadásul nem egy 25-27 körüli pasi ismerősöm nem annyira régen veszítette el, egyikük se fizetőssel.... szóval TUDOM, hogy nem esélytelen.
Komolyan, mondjátok már meg, hogy MIÉRT jó egymást sokkolni ezzel a szrsággal, hogy úgyse fog soha nőt találni? Miért kell belebeszélni a hü lyeséget a kérdezőbe? Mire jó ez? Ha neked szr, akkor másnak is legyen az, vagy mi?
#17, Aztán mégis honnan a búbánatból tudhatnád, hogy a nők általánosan hogyan viszonyulnak ehhez?
Nem neked kell ismerkedned, nem neked kell bevallanod, adott esetben nem neked kell szorongani miatta / hazudni róla.
Eszem megáll komolyan, hogy ennyi intelligencia és empátia ne szorult volna a női logikádba.
Nulla, ismétlem NULLA közötök van a témához, de okoskodni azt szerettek.
Ez nem lehet igaz !
26 évesen ilyen gondolat, hogy juthat az eszedbe." Bevállalod az esetleges betegségeket ? "
Te éretlen vagy mindenre. Mehetnél hetekig, hónapokig bárkihez ,semmire sem mennél vele. Egyáltalán lenne pénzed rá?
Sokkal jobban járnál, ha hirdetés utján keresnél egy hozzád hasonló ,félénk tudatlan lányt, és vele próbálkoznál.
A hirdetésben írd le őszintén azt, hogy még nem voltál nővel, tuti jelentkezni fognak rá, ez életszerű ,és főként nem rontod el az életed .
Egyébként az a véleményem, hogy kamus vagy és ilyen szöveggel szeretnél nőt szerezni magadnak, ha így van ez eléggé szánalmas dolog lenne.
"Te éretlen vagy mindenre."
Tényleg? Hát ez aztán meglepett...
Amúgy természetesen éretlen vagyok sok dologban, hiszen nálam olyan szociális ingerek maradtak ki melyet a legtöbben 14 évesen átélnek.
Pont ez a problémám, ezért sinca másképpen esélyem...
"Mehetnél hetekig, hónapokig bárkihez ,semmire sem mennél vele."
Ez teljesen logikátlan.
"Egyáltalán lenne pénzed rá?"
Bőven, mivel jól keresek... Ez a dolog összesen olyan 320,000 forintból kijönne, ez az összes félretett pénzemnek elég kis százaléka.
"Sokkal jobban járnál, ha hirdetés utján keresnél egy hozzád hasonló ,félénk tudatlan lányt, és vele próbálkoznál.
A hirdetésben írd le őszintén azt, hogy még nem voltál nővel, tuti jelentkezni fognak rá, ez életszerű ,és főként nem rontod el az életed."
Hogy mi az istennről hadoválsz Te nekem?
Teljesen beteg vagy?
Mosz trollkodsz velem, vagy annyire laikus idióta vagy?
Hogy lehet ekkora baromságokat leírni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!