Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásos prostihoz menni csókolózás és punci nyalás megtanulása céljából?
26 éves szűz vagyok...
Tudom, hogy ez önmagában is már elég szánalmas, de én még csak nem is csókolóztam sohasem.
Ezt a hátrányt, ebben a korban már lehetetlen másképpen bepótolni, szerintem...
Főleg olyannak aki eleve képes volt ekkora hátrányba kerülni a korosztályához képest.
Arra gondoltam, hogy keresek egy igényesebbnek tűnő lakásos hirdetőt és 1-2 hónapig ezt a 2 dolgot gyakorlom vele, olyan heti 2*.
Tudom, hogy van kockázata a dolognak, de ez van, vállalom.
Aztán ha ennek az időszaknak vége, akkor remélhetőleg lesz akkora önbizalmam már, hogy szerezzek egy barátnőt.
A kettő között pedig olyan 6-8 hónapig nem szándékozom senkivel sem "úgy" érintkezni, majd csináltatok egy részletes szűrést, mielőtt esetleg megfertőzök valakit...
Szerintetek ez így jó terv?
Illetve van olyan hirdető vajon aki vállal ilyesmit egy 26 évessel?
Freud egy gagyi kókler volt, igazad is van. :(
"Neked is természetes, hogy normális fiatalként már nem vagy szűz. El se tudod képzelni, hogy milyen brutális lelki sebeket okoz ha valaki 10 évig szűz, miközben mindenki más normális életet él, csak téged zavarnak el a francba."
El tudom képzelni, én is 20 fölött vesztettem el, addig inkább boxzsáknak használtak. PONT EZÉRT nem tudom elképzelni (valóban), hogy néhány embernek miért okoz akkora lelki törést, hogy nem kefél már kvázi gyerekként.
"de amikor a valóságban szűz férfiként (láb nélkül) próbálsz csajozni, akkor jönnek a tipikus reakciók"
Hm, mint írtam, szűz pasival volt már dolgom, és mozgáskorlátozottal is, ráadásul neki pont nem az első voltam, hanem 3. vagy 4. (már nem emlékszem).
De felteszem, ezt nem hiszed el, szóval nézd meg Nick Vujicicot, Stephen Hawkingot, (ilyen téren) Oscar Pistoriust, de akár Kollinger Szabolcsot is említhetem, neki is nagy csodálója vagyok a pozitivitása miatt. Ezek az emberek az élő példák, hogy nem áll meg az élet némi testi hiba miatt. Többen közülük családos emberek házasságban, gyerekekkel. Számomra ők kifejezetten hősöknek számítanak, a fentebb említett mozgássérült pasira is csak felnézni tudtam mindig is, és tudok majd életem végéig.
Most az, hogy vannak kretének, akik belekötnek az emberbe? Ugyan már, mindig is lesznek, és akármit csinálhatsz, fognak találni olyat, amibe beleállhatnak.
Engem általánosban rendszeresen vertek, mert csúnyák voltak a fogaim, és nem nőtt semmi mellem, amikor a többi lánynak már igen, meg ezeken túl is furcsának könyveltek el.
Akármit csinál az ember, és legyen akárki, fognak jönni a "tipikus reakciók". Ezzel vagy meg kell tudni megbirkózni, vagy el kell költözni az erdőbe bogyót szedni, vagy lehet az ember lelki nyomorék is, csak az nem annyira előremutató.
"egy 25 éves szűz szindrómás férfit kb 50%-ban zavarnak el a nők ilyen-olyan indokkal"
Hm, egész reális. Szerintem ez abszolút nem olyan szörnyű. NINCS olyan élő ember a világon, aki mindenkinek bejön, ezzel is együtt kell élni.
"Ha qrvázol akkor legalább ez a gond letudva. Tiszta lappal indulsz, nagyobb önbizalommal egy induló kapcsolatban. Ez biztos."
Én ezt értem, na de tapasztaltabb nem leszel, szóval igazából ugyanott lennél, ha egyszerűen csak azt mondanád, hogy nem vagy már szűz, aztán kész.
(Nem, nem tartom jó ötletnek a hazugságot. De ha mindenáron olyan nővel szeretnél kezdeni, aki BIZTOS hogy elutasít, ha szűz vagy, akkor abból nagy kapcsolat úgyse lesz mert alkalmatlan rá, szóval whatever.)
Onnantól kezdve, hogy nő vagy és szűzességről beszélünk, gyakorlatilag értelmetlen erről beszélni.
Minden második férfi szűz lányra vágyna megveszekedve... ezért a női szüzesség brutálisan fel van magasztalva. 20 felett egy becses kincs a férfiak számára.
Mindaddig a férfi szüzesség egy rossz bárányhimlő maximum.
Ezen nincs mit értekezni, mert tények. Onnantól kezdve soha életben nem lehet kijelenteni, hogy beleérezheti magát valaki ebbe nőként.
Hiába hozol pár esettanulmányt,ha te elfogadod akkor oké... de a nőtársaid nem ilyenek.
Érted itt egyszerű matekról van szó:
Te hallottál pár pozitív esetről NŐKÉNT, normális nőként nem zavart.
Vs.
Én aki elszenvedője voltam mindennek veterán aggszűzként. Rengeteg negatív tapasztalattal a nők terén. Egyszerűen tök más a valóság mint amit te lefestesz. Mert az kb egy álomvilág, az enyém meg a rideg valóság.
Egyébként ezt is ezerszer leírtam. Kb a nők 1%-a utasítana el mert nem dugtam bele a péniszemet még egy vaginába.
...de az egész egy tüneteggyüttes, egy szindróma! A szüzesség csak egy tünete.
A végtelen szorongástól kezdve az önbecsülés lenullázódásáig rengeteg tünete és következménye van. Na ez az amitől menekülnek a nők fejvesztve gyakran.
Ez már rég nem a tapasztalatról szól, hanem arról, hogy egy SÚLYOS tériszonyos férfit felviszel bungee jumpingolni pénzért. Rájön hogy basszus képes rá. Onnantól kezdve a tüneteinek a nagyrésze enyhülni fog.
Nálam 100%-ban működött. Lehet valakinél nem, lehet valakinél meg igen... de hogy rosszabb nem lesz tőle az fix.
Vicces, én pontosan tudtam hogy erről egy nővel nem lehet értelmes eszmecserét folytatni.
Érvek nincsenek, statisztikai bizonyítékok nincsenek... csak pár véletlen eset. Azta!
Nehéz így beszélgetni... Mindegy, nem is kell. A tények és a valóság engem igazol. Ráadásul vázoltam egy konkrét és működő, bevált módszert a probléma megoldására.
Te mivel segítetted a kérdezőt? Mit adtál hozzá a témához, azon kívül, hogy játszod itt az erkölcsös asszonyt? Te csak azt éred el ezzel, hogy elbizonytalanodjanak a vénszűz férfiak és tovább süllyedjenek a saját mocsarukba... csoda ha nem lesz öngyilkos egy 40 éves szűz, aki az erkölcshuszárok miatt maradt az... Jó érzés más életét tönkretenni?
:DDDDDDDDD
Azigen, te nyomatod a szöveget a kegyetlen világról meg mindenről, még jó hogy én "teszem tönkre" mások életét. :D
Mindegy, ha troll vagy, akkor pacsi, jól nyomod! :D
Korábban sokat olvastam ezt az oldalt és az ilyen kommentek miatt nem mertem meglépni amit kellett. Ezek vénába hatolnak egy szorongó embernél.
"Mi lesz a lelkiismereteddel?"
"Úgy sem fog segíteni"
"Tönkreteszi az életedet"
"Erkölcsileg szégyen"
"Mi van ha rákérdez? Hazudsz majd neki?"
"Várj az igazira!"
Na ilyen toxikus kommentek miatt vártam és őrlődtem évekig. Estem ugyan azokba a hibákba bele.. ás aláztak porba.
A szavak nagyon veszélyesek. Ölni lehet velük. Nagyon vigyázz mit írsz le, ha már segíteni nem akarsz csak rombolni.
Amikor az 5. "igazi emberi kapcsolatod" b...szódik el a gátlások és a szorongás miatt akkor papolhatsz nekem itt bármiről, nem segítesz.
Sajnos nagyon sokan vannak itt így, könyvet lehetne írni erről.
Felesleges védeni a nőket, borzasztóan kegyetlenek tudnak lenni. Viccesen pont a legutóbbi barátnőm mondta el, hogy a nő társadalom 80%-a hulladék szemét aljas. Ezért sohasem barátkozott lányokkal, mert azonnal ingerenciája támad megfojtani őket :D
Osztom is ezt. Lehet te normális vagy, de a nők nagy része nem az... aki marad azt kell megtalálni, de addig számtalan megalázást kell eltűrnie egy férfinak. Ezen a szűzbénázás durváb sokat ront sajnos....
Akkor még egy jó példa.
Nekem 18 és 22 éves korom között 2x nyílt lehetőségem akár egyéjszakás kalandra is egy bulin, egyszer meg fesztiválon. Konkrétan a lány ott aludt nálam! Máskor meg a sátramba akart költözni.
Elfogott a rettegés, hogy egyrészt erkölcstelen amit tennék, és mi fogbtörténni csak bénázok majd. Emiatt nálam kimaradt ez az egész és végül komoly ismerkedés/ kapcsolatok is tönkrementek a hülyeségem miatt.
Ha mondjuk 20 évesen túlleszek egy prostival ezen a feketehimlőn, akkor simán beadtam volna az egyéjszakásokat is... edződtem volna, felbátorodtam volna és nem cseszem el 24- 30-hoz közel életem nőjét.
Lehet már feleségem lenne, két babával és boldot házasságban élnék.
Így most 10 év lemaradásban vagyok basszus. Ezt már vissza nem hozza semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!