Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásos prostihoz menni csókolózás és punci nyalás megtanulása céljából?
26 éves szűz vagyok...
Tudom, hogy ez önmagában is már elég szánalmas, de én még csak nem is csókolóztam sohasem.
Ezt a hátrányt, ebben a korban már lehetetlen másképpen bepótolni, szerintem...
Főleg olyannak aki eleve képes volt ekkora hátrányba kerülni a korosztályához képest.
Arra gondoltam, hogy keresek egy igényesebbnek tűnő lakásos hirdetőt és 1-2 hónapig ezt a 2 dolgot gyakorlom vele, olyan heti 2*.
Tudom, hogy van kockázata a dolognak, de ez van, vállalom.
Aztán ha ennek az időszaknak vége, akkor remélhetőleg lesz akkora önbizalmam már, hogy szerezzek egy barátnőt.
A kettő között pedig olyan 6-8 hónapig nem szándékozom senkivel sem "úgy" érintkezni, majd csináltatok egy részletes szűrést, mielőtt esetleg megfertőzök valakit...
Szerintetek ez így jó terv?
Illetve van olyan hirdető vajon aki vállal ilyesmit egy 26 évessel?
"Nem értem a kérdést. NŐ VAGYOK. Hadd tudjam már, mit gondol egy nő erről a dologról. Wtf..."
Szerinted ki tud többet a nőkről és arról, hogy hogyan viszonyulnak az idősebb szűz férfiakhoz?
Aki maga is egy heteró nő, vagy aki próbálkozott már 100+ nőnél?
Ha valaki olyan mint Ryan Gosling és mellette szűz, azzal lehet, hogy tényleg nincs baj, de ha ilyen nincs is...
Alapvetően pedig még maguk a fiatal szűz lányok is sokkal szívesebben veszítik el egy tapasztaltabb férfival mint egy szintén szűz kortársukkal...
Szóval a szüzesség, hogyha fiú vagy, akkor még fiatalon is hátrány.
És ez a hátrány olyan mint egy hógolyó, ahogy telik az idő olyan mintha gurúlna le a hegyoldalon és folyamatosan növekedne...
Amúgy ennyi idősen már természetesen rendelkezem lelki problémákkal is melyek a szüzességemből fakadnak, és még külön taszitóak, de ezzel MINDENKI így van, aki hasonló cipőben jár.
Haha ezen felnyerítettem :dddd
Írjon ki hírdetést amiben őszintén bevallja hogy 26 éves szűz, félénk, szorongó mentális problémákkal. Remek Tinder bemutatkozó lenne komolyan :D
Ez tényleg valami gonosz vicc lenne.
Arra max jó, hogy teljesen hülyét csináljon magából, százak röhögnék ki, lányok egymásnak küldözgetnék a screenshotot, hogy "nézd már ezt a fogyatékost"
Tudom milyenek a "barinők" egymás közt. Lányokkal laktam / lakok albérletben .. és néha sajnos végig kellett hallgassam az alapozó bulikákat. Elvben értelmiséginek készülő egyetemistákkal.
Hát gyerekek ha ti értetek kib...szott alpár undorító pasi kibeszélést. Olyan stílusban amit mi férfiak nem képviselünk a legalpáribb férfias sörözésekkor :D
Csoda ha nem kerülnél be valami mém oldalra és lenne örök nyoma az arcképednek.
Kérdező, bocsi, de mi a bánatnak írsz ki kérdést, ha eldöntötted a választ?
Akkor menj prostihoz, hidd azt, hogy jó lesz, aztán koppanj utána. Kedves egészségedre. Csak akkor mire fel ez a cirkusz... fogd magad és menj.
Ja, még valami.
"Amúgy ennyi idősen már természetesen rendelkezem lelki problémákkal is melyek a szüzességemből fakadnak, és még külön taszitóak, de ezzel MINDENKI így van, aki hasonló cipőben jár."
NEM, nincs így mindenki. Ha te igen, az nem normális, és el kellene menned vele pszichológushoz, ezt a legjobb segítő szándékkal írom.
Megint butaságot írsz utolsó.
Nagyon nagy részt mentális problémákkal küzdenek akik szűzek ilyen korban.
Talán aki mélyen vallásos/agymosott az tapsol annak, hogy még szűz. Minden más normális önbecsüléssel rendelkező férfi számára óriási kudarc az, hogy nem volt még normális kapcsolata. Valószínűsíthetően sok visszautasítás és csalódás érte már az ilyen férfiakat.
Ha csak nem aszexuális, vagy aspergeres/autista, érzelmekkel nem rendelkező skizofrén, vagy pszichopata az illető akkor agyonveri ez az önbecsülését. Ezt nő nem fogja fel, nem értheti sohasem...
Kérdező
Nyugodtan menj prostihoz. A nyalás szerintem is hülyeség. Az egyszerűen menni fog magától majd barátnővel.
Másik kérdéshez leírtam már én qrvánál vesztettem el a szüzességemet, végre túlestem sok év elcseszett erkölcsi nyűglődés után. Nagyon béna voltam a prostinál, begyógyszereztem magamat eléggé😃 épphogy felállt. Kb csak feküdtem mint a bot.
Utána viszont a barátnővel, aki amúgy nagyon csinos és tapasztalt lány volt... kicsit izgultam de nem volt semmi gond, mett már tudtam nem para ez. Nyaltam, figyeltem a reakciókat aztán jött a szex, irányított azért de hamar belejöttem és egész éjjel együtt voltunk. Teljesen más mint a prosti.
...de a prosti kruciális lépés volt, mint egy előzetes gyakorlás. enélkül én biztos képtelen lettem volna erre. De a prostinál kit érdekel mit gondol? Csak egy pénzes kör, azért van hogy tanítson.
Nekem egy alkalom elég volt, hogy helyreálljon az önbecsülésem. Neked lehet több kell, de a nyalást én sem erőltetném.
Ez csak szimbolikus!
"Ezt nő nem fogja fel, nem értheti sohasem..."
Ok, őskorban ragadt mohákkal nem vitatkozok. Legyen szép napod. :)
Ja és a pszichológus kalap szart sem ér. Voltam kettőnél is. Főleg a nők... az egész pszichológia egy kamu áltudomány.
Illetve egy pszichiáternél is, legalább ő férfi volt. Kibeszeltük a csajozást. Adott antidepresszánst meg Xanaxot.
Utóbbi segített legyőzni a félelmeimet.
...de az fix, hogy 6-8 évig szívtam ezekkel és végül a férfi pszichiáter + gyógyszer + qrva segített :D
A nők csak visszahúztak mindig ebben a témában, de nagyon csúnyán az erkölcsös f...szságaikkal.
#26, Lehet moha vagyok...de válaszolj már kedveském...
Mégis honnan a búbánatból tudná egy -nemszűz- NŐ, hogy milyem érzés vénszűz férfinak lenni?
Ha erre válaszolsz garantáltan megkapod a Nobel-díjat...
A pszichológia áltudomány.... lol, az oltások meg autizmust okoznak, olvastam a interneten!!!
"Mégis honnan a búbánatból tudná egy -nemszűz- NŐ, hogy milyem érzés vénszűz férfinak lenni?"
Nem is tudom, mondjuk volt már dolgom pár "vénszűz" (lol) férfival, van/volt ilyen a rokonaim és a barátaim között, nem is kevés.
Ennyi erővel te szűz férfiként* honnan a búbánatból tudnád, hogy mit éreznek a nemszűz nők? Te is okoskodsz egy másik csoport nevében, az más? :D
Hmm, vitázni nem akarok, de végülis egész szórakoztató, jöttek javítani pár dolgot az irodába, addig csak szórakoztatóbb ez, mint a falat bámulni. :DD
*: igen, felfogtam, hogy már nem vagy az, de a szűz férfiak álláspontját képviseled, értsd így.
A pszichológia közelít az áltudományhoz... köze nincs mondjuk egy fizikához, vagy más konkrét méréseken alapuló természettudományhoz. Ez egy bölcsész bullshit kb... a tanulányok nagyrésze megismételhetetlen, tök más jön ki ha újra elkezded feszegetni a témát. Valamirevaló kutató kb komolytalannak véliba pszichológiát és a szociológiát is.
Persze biztos valamire jó, de az fix, hogy sok pszichológus csak lehúzza a pénzt a szerencsétlenekről, ahelyett hogy komoly kezelést kapnának.
Na de a lényeg, megint nem látom az érveket.
Pont nem releváns a nem szűz nők lelkivilága, miért kéne nekem tudnom arról?
Empatikusan bele tudom érezni magamat egy levágott lábú ember életébe, de valójában soha a büdös életben nem fogom átérezni, milyen az hogy nem tudok reggel lábra állni. Mert nekünk ez természetes!
Neked is természetes, hogy normális fiatalként már nem vagy szűz. El se tudod képzelni, hogy milyen brutális lelki sebeket okoz ha valaki 10 évig szűz, miközben mindenki más normális életet él, csak téged zavarnak el a francba.
Ugyancsak nemismered a női kegyetlenséget, ami felett igazán elsiklik mindenki. Ti vagytok az angyali erkölcs és tolerancia követei!
...de amikor a valóságban szűz férfiként (láb nélkül) próbálsz csajozni, akkor jönnek a tipikus reakciók.
Kollektív és saját tapasztalatot figyelembe véve egy 25 éves szűz szindrómás férfit kb 50%-ban zavarnak el a nők ilyen-olyan indokkal, és ki is beszélik a barátnőknek általában (számomra ez a leggyomorforgatóbb amit sajnos velem műveltek, 2 esetben is, teljesen normális aranyosnak tűnő lányok)
Tehát 1/2 esélyed van, hogy a szűzszindrómád miatt elbuksz.
Ha qrvázol akkor legalább ez a gond letudva. Tiszta lappal indulsz, nagyobb önbizalommal egy induló kapcsolatban. Ez biztos.
Mit veszthet vele? Semmit. Tényleg csak a szüzességét vesztheti el. De azt nagyon 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!