Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöhetnek a tapasztalatok, történetek főleg lányoktól, akik szexeltek már vízben, medencében! (? )
Férfiak is írhatnak.
23N
Nekem még nem volt ilyen élményem, de a nyáron lesz. Azért tettem fel a kérdést, hogy tájékozódjak, milyen pózt érdemes választani, esetleg váltogatni. Stb. Mondhattok bármit. Jó és rossz tapasztalatokat, olyat amit érdemes csinálni, amit kerüljünk el., stb...
Köszi a válaszokat eddig.
Nekem sem jött be. Ha csináltad már zuhany alatt, akkor tudhatod, hogy azért mert vizes, az nem olyan nedves, mintha magától (is) nedves lenne. Kb mintha kimosta volna a párom nedvét. Medencében is hasonló, nekünk nehezen ment így, ráadásul a klóros víz sem tett túl jót a dolgoknak. Balcsi meg hasonlók ugyanez, csak nem a klór miatt.
De mindent ki kell próbálni, úgyhogy hajrá! :) Mi két pózban csináltuk. Ez egyik csak simán hátulról, a másik meg úgy, hogy szemben voltunk egymással, ő a lábaival átkulcsolta a derekamat és úgy.
29F
Köszönöm a válaszokat. Izgin hangzik, bár bepakolunk majd egy adag síkosítót akkor.
Jöhetnek még a kommentek.
Télen, kinti medence, a víz felett sűrű pára. A pasim hátulról betette.
Izgató volt hogy körülöttünk lubickoltak az emberek a pasim farka meg közben bennem mozgott. Nagyon hamar el is élveztem. 40/N
Mi tóban csináltuk többször is. Nem Balaton, hanem kis bányató féle. Tényleg olyankor voltunk ott, amikor más nem.
A sekély vízben ami épp csak ellep (fekve) ott bármilyen pozíció lehet, a mélyebb vízben amit már írt valaki a hátulról meg a szemből derékra kulcsolós működött nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!