Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzesség elvesztése, tapaszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség elvesztése, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy hogy élték meg a lányok a szüzességük elvesztését. Féltetek? Fájt? Úgy volt, ahogy azelőtt elképzeltétek? Mindenre kíváncsi vagyok, ami ezzel kapcsolatos!

Köszönöm, ha leírod a tapasztalataidat, a véleményed. :)

2019. márc. 17. 23:16
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem féltem, mert nagyon szerelmesek voltunk, és nagyon kívántuk egymást. Egyszer petting közben annyira beindultunk, hogy betette kb. 5 másodpercre. Nem mertük folytatni, mert nem volt nálunk gumi. Utána gumival újra megpróbáltuk. Tehát az első behatolás nem olyan volt, amit képzeltem, de utána jó volt. Nem fájt.
2019. márc. 17. 23:53
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Szia! Azzal a fiúval vettük el egymásét akibe nagyon szerelmes vagyok/voltam szóval kicsit se féltem. Én már nagyon vágytam rá, pettingeltünk azelőtt sokat. Sokszor elgondoltam meg álmodoztam róla de sose mertem felhozni ő se hozta fel aztán egy petting alkalmával mondtam neki tök spontánul, hogy sexeljünk. Kicsit nagyon meglepődött de nem ellenkezett. Nagyon bénák voltunk de nagyon vigyázott rám és figyelmes volt. Furcsa volt feszítő érzés az elején fájt. Hamar elment én nem de ettől függetlenül nagyon jó volt nekem. Nem így képzeltem de így is romantikus volt nekem a helyzet adta magát.
2019. márc. 17. 23:56
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
#2 Hányadik alkalommal lett neked is jó?
2019. márc. 18. 00:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyenges volt a barátom és nem fájt, izgultam persze de amikor elkezdtük elnúlt, eleje egy picit kellemetlen volt az első 1-2 perc

De nagyon jó volt nem bántam meg

2019. márc. 18. 06:40
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Féltem , nagyon fájt

Hát nem nemierőszakot képzeltem el. Szóval ezt nem részletezem

2019. márc. 18. 07:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is az első szerelmemmel vesztettem el,kb fel ev egyuttjaras után.Romantikus volt,gyertya zene minden.Nekem nem annyira fájt,verezni se vereztem.Amikor legelőször betette mint ha egy csipest erztem volna.Egy meh csipesre tudnam hasonlítani.
2019. márc. 18. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem féltem, de voltak pillangók a hasamban. Nem fájt inkább feszített, de nem véreztem egyáltalán. A végén elélveztem. Azóta is együtt vagyunk.

23N

2019. ápr. 8. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!