Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek mitől lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mitől lesz NAGYON jó egy nő az ágyban?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 6. 20:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Hogy engem vár és engem húz magához.Többször kívánja.
2019. ápr. 6. 20:42
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Ez sokmindentol függ
2019. ápr. 6. 20:50
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
irj és megirom 29f
2019. ápr. 6. 21:05
 4/15 anonim ***** válasza:
36%

Ha én azt tudnám...?

F/42

2019. ápr. 6. 21:10
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem olyan, mint egy darab fa, belead ő is valamit akár orál, akár lovaglás, nem csak kifekszik és elvárja, hogy püföld meg jó keményen. Meg nyilván, ha heti 1-2-nél többször is akarja. Meg nekem személy szerint rettentően izgató, ha nagy spriccelős-remegőseket tud élvezni.
2019. ápr. 6. 21:12
 6/15 anonim ***** válasza:
38%
Attól, ha hagyja szagolgatni a talpát közben.. :)
2019. ápr. 6. 21:16
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Attól lesz NAGYON jó egy nő az ágyban, hogy érzéki. Intelligens, tudja és érzi is, hogy mivel tud felizgatni és nem is fél használni a fantáziáját, illetve közösen tudjuk megélni a vágyainkat. Hasonlítunk.

Belevaló, nem egy nyafogós kislány.

2019. ápr. 6. 21:23
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Amit az előzők írtak, plusz ötlet: nem abból áll neki az előjáték, hogy nekiesik a farkamnak, hanem élvezettel simogat és csókolgat, tehát látszik hogy tényleg kíván.
2019. ápr. 6. 21:23
 9/15 anonim ***** válasza:
47%

Alacsony az ingerküszöböm, alap dolgokat várok el, amiket leírni is hülyeség. Pl. ha az izgat fel, hogy adjon ki hangokat, nyögés féleséget, akkor ha megkérem, ezt igenis tegye meg, mondhatni tettesse a hangot, akkor is, ha esetleg nem élvezi.

Másrészt galérián hálva kényelmetlen, ha oldalt fekszünk, és nem tudok ráfeküdni, mert a ketrec-keret fala bezavar, szóval ha azt kérem, hogy ne a párnán feküdjön, hanem középre, vagy tegye a párnát középre, akkor hajlandó legyen már ennyit megtenni.

És persze hozzon lázba, de szerintem minden nő lázba tud hozni, ha előjátékban sok a csókolózás.

28F

2019. ápr. 6. 21:24
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha tövig belém ül. :)
2019. ápr. 6. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!