Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak, nektek mitol szamit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, nektek mitol szamit egy no jonak az agyban?

Figyelt kérdés
ugy ertem hogy nem atlagosan jo hanem akit esetleg meg is emlitesz egy havernak h na ocsem ez a no nagyon ott volt

2019. jan. 26. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Már az is ritka, ha valaki nem csak fekszik mint egy darab fa...
2019. jan. 26. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Kezdeményező, aktív és egy perverz dög

26f

2019. jan. 26. 20:35
 3/8 A kérdező kommentje:
A perverz alatt pontosan mit ertesz? Egy pelda esetleg
2019. jan. 26. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a durva szexet. Nálam elég az orál oda-vissza és szeresse a változatos pózokat.
2019. jan. 26. 20:46
 5/8 anonim válasza:
Pl. mélytorok
2019. jan. 26. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

hát engem a BDSM vonz, igaz a haveroknak nem említem, de vannak esetek amiket szívesen mesélném még nekik is :D

(csak én ilyen vagyok megtartom)

volt már elég változatos, hisztis fadarabtól kezdve, önző béna partner aki semmire nem volt jó és persze voltak azok akik tényleg odatették magukat

perverz dolgokat bevállal az nagyon izgató, persze határokkal

voltam fétises lánnyal is és vele is nagyon jó volt

25F

2019. jan. 26. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Akarja, és élvezi.

Ez a legfontosabb.

Sokszor olvasni itt is olyan szövegeket, hogy az derül ki, a hozzászóló igazából megteszi a férfi kedvéért (legyen szó hagyományos szexről, vagy valami különlegesebb dologról), de nem ő vágyik rá annyira, csak elviseli.

2019. jan. 26. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A nő olyan lesz az ágyban, amilyenné te teszed. Ha kap valamit, ad valamit, ha megtanítod valamire, megtanit valamire, ha szereted, szeretni fog. Ha csak belerázod a tubust, a pokol fenekére kíván!

Beszélni nem beszélek róla a haveroknak, mert illetelen egy nőt kifecsegni.

2019. jan. 26. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!