Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, nektek mitol szamit egy no jonak az agyban?
Kezdeményező, aktív és egy perverz dög
26f
hát engem a BDSM vonz, igaz a haveroknak nem említem, de vannak esetek amiket szívesen mesélném még nekik is :D
(csak én ilyen vagyok megtartom)
volt már elég változatos, hisztis fadarabtól kezdve, önző béna partner aki semmire nem volt jó és persze voltak azok akik tényleg odatették magukat
perverz dolgokat bevállal az nagyon izgató, persze határokkal
voltam fétises lánnyal is és vele is nagyon jó volt
25F
Akarja, és élvezi.
Ez a legfontosabb.
Sokszor olvasni itt is olyan szövegeket, hogy az derül ki, a hozzászóló igazából megteszi a férfi kedvéért (legyen szó hagyományos szexről, vagy valami különlegesebb dologról), de nem ő vágyik rá annyira, csak elviseli.
A nő olyan lesz az ágyban, amilyenné te teszed. Ha kap valamit, ad valamit, ha megtanítod valamire, megtanit valamire, ha szereted, szeretni fog. Ha csak belerázod a tubust, a pokol fenekére kíván!
Beszélni nem beszélek róla a haveroknak, mert illetelen egy nőt kifecsegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!