Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha itt keresne egy pasi szex partnert hányan ugranának? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Olvastam válaszként egy kérdésnél, hogy abból az oldalról csinálunk ilyen kategóriájú oldalt amilyenből csak akarunk :D Végülis találtam benne igazságot, de kíváncsi vagyok mennyire igaz :D2019. ápr. 6. 18:08
11/12 anonim válasza:
Engem nyugodtam megtalálhatna egy 40-50-60 közötti férfi Heves megyében, de csak diszkréten. :)
34N
12/12 anonim válasza:
Lányok írhatnak de nem csak szexpartnerség céljából:) Fejér megye, 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!