Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma hölgyek, ti fehér pasival is szexeltek, ha alkalom nyílik rá?
Figyelt kérdés
Vagy inkább maradtok a sukár roma csávóknál? 🤗2019. ápr. 4. 23:59
2/11 anonim válasza:
Nem keresem a társaságukat. A legtöbb úgysem tekint rám úgy mint egy magyarra. Minek alázzam magam?
3/11 anonim válasza:
Szerintem forditva is izles kerdese mmint lanykent is sokakat erdekelt/probalta roma sraccal miben masabb. Ilyen tarsasaggal jartam el bulizni egy idoben enis pld es felmerul az emberben :D
Szo oda vissza gondolom nem ritka a dolog
22L
4/11 anonim válasza:
"Vagy inkább maradtok a sukár roma csávóknál? 🤗" 😂😂😂 Jó arc vagy kérdező. Jót nevettem így éjszaka :)
6/11 anonim válasza:
Én csak félvér vagyok de eddig csak fehér barátom volt
7/11 anonim válasza:
Csak ha anyagilag ki tudom használni utána !
8/11 anonim válasza:
Nekem tetszenek a magyar fiúk. Tulajdonképpen a szőke,kék szemű, skandináv típusú fiúk az ideáljaim, fogalmam sincs miért, lehet az "egzotikum" varázsa vagy az ellentétek tényleg vonzzák egymást🤗 De mèg nem volt magyar barátom, ha nagyon komoly lenne,- amiben esetleg eljegyzési szándék is van-(nem, nem a pénz miatt)- akkor lehet belemennék, de csak szexre nem.Ahogy előttem is írták, a 99,99%-uk nem tekint egyenrangú partnernek, úgyhogy inkább nem alázom magam. De elméletben tetszenek a fehér,szőke fiúk.
22/R/L
10/11 anonim válasza:
vannak a családomban romák..anyám félcigány..nekem nem kellene roma pasi..eddig csak magyar srácokkal voltam..jövōben is igy lesz..elsō szerelmem egy sváb pasi volt..de vele csak csók volt..de istenien csókolt ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!