Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha itt keresne egy pasi szex partnert hányan ugranának? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Olvastam válaszként egy kérdésnél, hogy abból az oldalról csinálunk ilyen kategóriájú oldalt amilyenből csak akarunk :D Végülis találtam benne igazságot, de kíváncsi vagyok mennyire igaz :D2019. ápr. 6. 18:08
1/12 anonim válasza:
hát erre én is kíváncsi vagyok 😀25F
2/12 anonim válasza:
Semennyien.
Ha viszont egy nő keresne akkor több 100-an.
4/12 A kérdező kommentje:
Teljesen igaza van a második felével :D
Az elsőt még meglátjuk :D
2019. ápr. 6. 18:13
6/12 anonim válasza:
21 éves helyes fiú vagyok, de még szűz. Lányok?:D
7/12 A kérdező kommentje:
Valami ilyen válaszokat vártam :D
2019. ápr. 6. 18:20
8/12 anonim válasza:
gyerekek.. ne égessétek le magatokat :D senki nem fog írni egy 1-2 homokos 50 +-os palin kívül.
10/12 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára! ;)
F43.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!