Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ferfiatlan vagyok?
Figyelt kérdés
Szerintetem csak a magasságom az ami férfias, mert 190 cm vagyok. De csak ez az egy előnyöm van. Vékony vagyok. A farkam is csak átlagos méretű. Nagyon kevés szőr van rajtam.
Ha valakinek nagy farka van az férfiasabb? Jobb vele a szex?
17-20 centi az jobb szerintetek Lányok?
2019. ápr. 6. 10:02
2/6 A kérdező kommentje:
Nem mert zavar hogy nem biztos hogy minden lánynak elég lenne :(
Meg gondolom úgy egy nő sem akar majd tőlem gyereket.
2019. ápr. 6. 10:05
3/6 anonim válasza:
Nyugtass meg, hogy még gyerek vagy!
4/6 anonim válasza:
Ha nagy lenne, férfiasabbnak éreznéd magad? Elárulok egy titkot, a farkad mérete nincs a homlokodra írva. A tested többi részével kezdj valamit, kondizz, szerezz önbizalmat, és minden rendben lesz.
5/6 anonim válasza:
Akkor próbálkozz a pasiknál. Most mit mondjunk egy ilyen önbizalomhiányos fiúnak? Annyira férfiatlan viselkedés!
6/6 anonim válasza:
Lehet tenni azért hogy férfiasabb legyél!
Sportolj, kondizz hogy legyen jó alakod.
A szőr mennyiség nem szàmít semmit.. sok nő utàlja a szőrt.
Az meg hogy mekkora a farkad,az tényleg nincs rád írva...
Az önbizalmadon kell változtatnod!
Kicsit szedd össze magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!