Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak az idősebb férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az idősebb férfiak vonzanak szexuálisan?

Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok, még szűz. Soha sem volt barátom. Nem izgatnak annyira a velem egykorú fiúk, mindet nagyon gyereknek tartom. Nem tudom,hogy mennyire nagy baj, hogy csak az idősebbek jönnek be inkább. Idősebb alatt pedig a 25-30 korosztalyt értem és nem afölött. Nem gondolnám magamat apakomplexusosnak, nem is egy ilyen apa félét keresnék benne. Ezt a kérdést nem privát ajánlatok miatt írtam ki, csak kíváncsi vagyok más is van vagy volt-e már hasonló helyzetben.

2019. ápr. 5. 11:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez sztem nem gond, én is így vagyok ezzel. Nem vonzanak a velem egykorú fiúk.
2019. ápr. 5. 15:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Semmi furcsa nincs benne. 25 alattival én se kezdenék, mert a többségre elég ránézni, olyan éretlen kölyökképűek, semmi vonzó nincs bennük.
2019. ápr. 5. 16:35
 13/13 KJUsul ***** válasza:

5-ös: "Hacsak az nem hogy a tizenéves fiúknak nem jut pár, mert a korukbeli lányokat lenyúlják a huszonévesek és még idősebbek."

Ne.....

A lányok kb 10%-a vágyik idősebb férfira, és nagyjából 19 éves korukra legalább a fele a kinövi.

Hagyjuk már a hülyeséget! Nekem meg az tapasztalatom, hogy a fiatalabb lányra vágyó férfiak kb 85%-a hoppon marad....

ami a legtöbb esetben jó hír, de akad pár normális és tisztességes is, akinek jó szándékai vannak, bár elismerem, hogy rendkívül kevés.

Szóval ha egy foatalank nem jut lány, az nem annak a párszáz idősebb manusnak köszönhető, akiknek fiatal párjuk van.

2019. ápr. 6. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!