Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az idősebb férfiak vonzanak szexuálisan?
találkoztam milyen lánnyal, s nem jártunk, csak szexpartnerség volt, s nagyon jó volt mind a kettőnknek. Megtanítottam, mindenre, s élveztem a fiatalságát.
42/F
Mint azt láthatod az oldalon, sok lány van ezzel így. Bajnak akkor baj, ha Te bajnak érzed, mert így nem lesz teljes életed.
Az valószínű, hogy nem örökös állapotról beszélünk, pár év múlva változhat ez, addig pedig eldöntheted, hogy csendben szenvedsz, vagy megpróbálsz boldog lenni és úgy választasz kapcsolatot, ami neked jó, nem pedig a külső szemlélőknek.
Szerintem két teljesen más korosztályú és tapasztalatban eltérő ember nem igen lehet egyenrangú fél egy kapcsolatban.
A fiatalabb lány mindenképp el lesz nyomva.
A férfi lényegében teljesen magára lenne utalva, csak attól még rosszabb a helyzet, mert egy másik személy helyett is kell fejlődnie, mivel a lány nem fogja őt előrébb vinni semmiben. Felajánlja a testét szexuális célra és ennyi... Egy normális értékrendű férfi nem ilyen kapcsolatra vágyik 25+ évesen.
Én legalább is úgy érezném, mintha egy vasmacskát láncoltak volna hozzám.
Sokszor még a huszonegy-két éves lányok sem tudnak velem mit kezdeni, nem hogy a tini korúak. Nagyon unalmas és kicsit sem imponáló, ha érzem, hogy én többet tudok adni neki, mint ő nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!