Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Volt már olyan, hogy szexuálisan vonzónak találtatok egy 60-as vagy 70-es éveiben járó férfit?
Igen.
Két házzal arrébb lakik egy pasi, ősz, magas, nem igazán jóképű, de nagyon charme-os.
Egyik reggel megyek a kocsimhoz, és le van engedve a kereke. Ott vakartam a fejem, hogy mit csináljak, amikor ő jött az utcán.
Meglátta a szorult helyzetemet és kérdezte hogy segíthet-e? Aztán úgy ahogy volt "utcai ruhában" nekiállt, és 10 perc alatt lecserélte a kereket.
Olyan higgadt, de határozott volt a beszéde, hogy már az megfogott. Olyan pasi, akiről lerí hogy tudja hogy mit akar.
Amikor kész lett a szemem közé nézett és kérdezte hogy segíthet-e még valamiben?
Ahogy rám nézett, teljesen megzavarodtam.
Mondtam hogy nem és ezt is nagyon köszönöm - de ha akkor meghívott volna magához, szó nélkül elmentem volna. Megbabonázott.
Azóta - meg nem erősített forrásokból - megtudtam, hogy 68 éves.
A legidősebb, akit iszonyatosan vonzónak találtam 50 éves volt, és max 35-40-nek nézett ki.
Vele volt is kapcsolatom...
Nekem bejön egy 44 éves pasi, aki max 28nak néz ki.
Sors iróniája hogy közben jóbarátok lettünk.
Tudom fura,de ez vam.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!