Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom 3-as szexet akar,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 3-as szexet akar, plusz egy lánnyal. Ez csak szerintem megcsalás?

Figyelt kérdés

Szerintem le akar feküdni mással, csak valamennyire becsületes, így inkább ezt vetette fel.

Fiúk, ez tényleg így van? Ha van barátnőtök és ezt felvetitek, akkor nen szeretitek őt eléggé, igaz? :/

2019. ápr. 5. 04:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azért gondoljuk, hogy neked baj hogy megakarta beszélni, mert ki vagy akadva. Te írod ezt.

S nem megakart csalni, csak kiakart próbálni valamit. De... meg is csalhatott volna és SOSE tudnád meg. Szóval??? Szerintem van egy tök rendes pasid aki elég aktív a szexben.

S valószínű valóban nem vagytok egymáshoz valók.

2019. ápr. 5. 19:08
 12/12 A kérdező kommentje:

Most miért pocskondiázol? :D ki vagy akadva, mert nekünk van szexuális életünk, neked meg semmi? :D

Kiakadtam egy ötletén, de nem azon, hogy elmondta... örülök, hogy elmondta, így legalább tudom, hányadán állunk.

Hogyha a te nőd azt hozná fel, hogy mondjuk felcsatolhatóssal hányásig akarna téged b..szni, aztán a hányásodat kellene felnyalogatnod és az ő szájába köpnöd, akkor mit szólnál? Minimum meglepődnél.

Nekem nem ilyen perverz a helyzet, itt inkább érzésekről van szó.

De ezt te úgysem érted, mert neked olyanjaid nincsenek.

2019. ápr. 5. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!