Miért nem akar velem barátkozni az a lány, akit velem csalt meg a barátja?
Van egy helyes srác akit régóta ismerek, sokat kezdetben csak messengeren dumáltunk, majd camsex lett belőle végén már összejártunk, de csak testi kapcsolat volt köztünk, szerelem nem.
Közben összejött egy lánnyal , de mi továbbra is összejártunk. Eleinte a lánnyal is nagyon jó barátnők voltunk beilleszkedett a baráti társaságunkba.
Aztán volt egy kalandom részegen a barátjával, meg az ő haverjával hármasban és a haver szája eljárt és a csaj megtudta hogy mi volt. Utána a barátja bevallotta hogy többször is találkozott velem kettesben.
Akkor lett egy szünet a kapcsolatukba, de szerencsére kibékültek. Szombaton volt egy ilyen baráti összejövetel és ők is ott voltak meg én is. Bucsúzáskor a lányt megöleltem , de ő ezt nem viszonozta és elég rosszul esett ez nekem, mert azért öleltem át, hogy érzezze, hogy átérzem a helyzetét, hogy most nem könnyű neki. ezek után nem tudom, lehet e még köztünk normális baráti kapcsolat.
"Miért nem akar velem barátkozni az a lány, akit velem csalt meg a barátja?"
Ez beugratós kérdés akar lenni? Mert megcsalta VELED a barátja. Mit vártál?
„Aztán volt egy kalandom részegen a barátjával, meg az ő haverjával hármasban”
Te ennyire sötét vagy, hogy nem esik le miért nem bír téged? :"D
azért öleltem át, hogy érzezze, hogy átérzem a helyzetét, hogy most nem könnyű neki
mekkora egy retardált vagy te:D
Sose lesz köztetek barátság, és ez így jó.
Hogy te még arra is hülye vagy, hogy felfogd miért nem bír téged. Én nem hogy nem öleltelek volna vissza, de fel is pofoztalak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!