Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez baj? Hamar ellélvez a párom.
Figyelt kérdés
Túl korán élvezz ell a párom van elő ját de nem soká kb 20 percig asztán be teszi de 2-3 perc és ell megy van mikor kevesebb idő allat és már 8 éve együtt élünk ebből a nyolc évből 1 szer élveztem el.Valami megoldás? Praktika? A rosszindulatú komentelők kiméljenek.2019. ápr. 4. 20:54
31/31 anonim válasza:
"Most komolyan azt tanácsolod, hogy ezek után még a kérdező járkáljon lábujjhegyen, nehogy megsértsük őszentsége férfi egóját?"
Nem, azt tanacsoltam neki, amirol ugy gondoltam meg is fogja csinalni. Tobbszor leirta h nem akarja megbantani a parjat ezert olyan tippet adtam neki, amivel nem kell. Nem a ferje egoja erdekelt, hanem a kerdezo kivansaga. De ha tovabbolvastal volna, nem pedig elso haragodban nekem esel lattad volna, hogy figyelmeztettem a kerdezot, hogy ilyen helyzetben vallalni kell a konfliktust is, mert elkerulhetetlen.
Hm kerdezo, sajnalom. De azert eleg furanak erzem h nyolc eve egyutt vagytok es egy ilyen dolog miatt egy este leforgasa alatt szakitotok. Fura ez a hazassag. Na mindegy, sok sikert kivanok neked a tovabbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!