Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez baj? Hamar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez baj? Hamar ellélvez a párom.

Figyelt kérdés
Túl korán élvezz ell a párom van elő ját de nem soká kb 20 percig asztán be teszi de 2-3 perc és ell megy van mikor kevesebb idő allat és már 8 éve együtt élünk ebből a nyolc évből 1 szer élveztem el.Valami megoldás? Praktika? A rosszindulatú komentelők kiméljenek.

2019. ápr. 4. 20:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%

Jaj kislány.

8 éve nem volt orgazmusod, a pasid szexbabaként használ, de most, hogy egy barátnőd szólt (mert az agyacskáddal nem jöttél rá magadtól), hogy ez nem normális, így sem mersz a pasidnak szólni erről.

Lábtörlő level 1000.

2019. ápr. 4. 21:06
 12/31 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő 28 éves vagyok
2019. ápr. 4. 21:08
 13/31 anonim ***** válasza:
Reménytelen eset vagy.
2019. ápr. 4. 21:09
 14/31 A kérdező kommentje:
Na jolvan törlöm a kerdest mert sajnos csak bántotok ahelyett,hogy segítenétek ell képesztő mennyi rossz indulatú ember van.
2019. ápr. 4. 21:09
 15/31 anonim ***** válasza:

El kell menni szexológus.

Vagy megcsalod egy bikával, aki megmutatja milyen a jó szex!

2019. ápr. 4. 21:10
 16/31 anonim ***** válasza:
84%

Menj sírni igen, mert gyakorin csúnya dolgokat írtak rólad. Hihetetlen, hogy 28 éves vagy.

A megoldás az, hogy megmondod a pasidnak, hogy 8 éve nem volt orgazmusod és, hogyha leszarja, akkor elhagyod. Mert az ilyen férfi nem férfi.

De, hogyha nem akarsz vele beszélni, akkor magadra vess, menj sírni, mert megbántottak az interneten, aztán terpessz a pasidnak, hogy továbbra is használni tudja a puncidat a saját élvezetére.

2019. ápr. 4. 21:13
 17/31 A kérdező kommentje:
Nem "használ" és nem hasznalkisem nem tudom te hány éves vagy de bisztos kevesebb az agyi felfogások mint nekem.Mert akkor nem le szólom és nem nyomon le a másikat hanem segítek rajta nem tudom,hogy vane gyermeked de az az egy bisztos hogy ha van akkor bisztosan"higy jólelkűséget és tiszta szive nem fog tanulni tőled.Majd ha lesz kis lányod vagy/van és fellnőtt lesz lesz saját élete es parkocslati gondjai lesz es ell mondja majd neked es aszt is hogy az emberek hogy viselkedtek vele/körülötte na majd akkor jussak az eszedbe mert az €let minden rosszat egyszer vissza dob.
2019. ápr. 4. 21:22
 18/31 A kérdező kommentje:
A helyes írás meg azért lett sz..r mert szegyen nem szegyen sirtam hogy hogy lehetnek ijenek az emberek..
2019. ápr. 4. 21:24
 19/31 anonim ***** válasza:

De, hogy akarsz segíteni rajta, ha nem vagy képes beszélni vele?

Valami varázsfőzetet akarsz az italába keverni, amitől hirtelen képes lesz kielégíteni téged?

:D

Kommunikálni kell, ne érdekeljen, hogy megbántod őt a férfiasságában, hiszen ő 8 éven át tiporta a te nőiességedet.

2019. ápr. 4. 21:24
 20/31 anonim ***** válasza:
Miért nem amiatt sírsz inkább, hogy a pasid nem tisztel?
2019. ápr. 4. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!