Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostizás előtt nem szoktál izgulni?
Figyelt kérdés
Én már voltam kettőnél idáig, de már kb 1 éve volt utoljára, elkellene mennem most már egyhez, de valamiért nagyon izgulok meg halogatom a dolgot. Pedig nagyon mennék már.2019. ápr. 2. 13:26
1/10 anonim válasza:
Én még nem prostiztam, de ha elmennék én is biztos izgulnék...
3/10 anonim válasza:
Én nem az aktustól izgulnék, hanem hogy lopna a lakásból, vagy a stricije jönne és kirabolna, ilyenek. Át meg azért nem mennék, mert kötelezően elküldene fürdeni vagy ilyesmi, furcsa. És ha fürdés után már vissza se öltözök, hanem meztelenül jövök ki, az jó neki?
4/10 A kérdező kommentje:
Ja hát én nem a házamba fogadnám. Hanem én mennék hozzá. Többinél is így történt. Csak az volt nálam ami nagyon muszáj. Telefon. Meg kb 20 ezer forint.
2019. ápr. 2. 13:51
5/10 A kérdező kommentje:
Én eddig mind a kettőhöz megfürödve mentem. Így ott nem fürödtem.
2019. ápr. 2. 13:52
6/10 anonim válasza:
Ja, bemondásra én is fürödtem otthon. :D Csak 20 ezer kell? Akkor megyek én is...
7/10 anonim válasza:
Tuti izgulnek. Jobban mint egy sima csajnal.
9/10 anonim válasza:
Ha nem egyedül mennénk lehet kevésbé izgulnánk :)
10/10 anonim válasza:
Én magamhoz hívtam idáig kétszer, nálam kb. 35e volt a tarifa, ebben benne volt a taxi, kb. 10e, valamint az anál extraként, +5e, szóval a 20e egy sima dugásért reális, ha te mész hozzá. A rosszlányokról szedtem az elérhetőségét, 1,5 órán belül nálam volt és rendesen megadtam neki. Viszont egy másikat is felhívtam, az a telefonban flegma volt és el sem jött a megbeszélt időpontra. Este volt már és baromira kanos voltam, erre vártam jó ideje, szóval felhívtam ugyanazt (az első) nőt és újra eljött. A két aktus között eltelt kb. fél év, amikor viszont belépett a lakásba, emlékezett rám és arra is, hova kellett jönnie korábban. Bérelt lakás volt mindkétszer, ugyanis csak nyaralni jártam a fővárosunkban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!